LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssell har spontanköpt en lyxvilla för 11 miljoner –berättar om paniken

04 jun, 2024 
AvElinor Hedgren
Gry Forssell och maken Alexander Kossek har slagit på stort. I januari köpte de spontant ett 180 kvm stort hus i Enskede i södra Stockholm. Nu kan Hänt avslöja det saftiga priset för lyxvillan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrarBrand logo
Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrar

För radio- och tv-profilen Gry Forssell, 51, rullar jobb- och familjelivet på tillsammans med maken Alexander Kossek och deras barn Vincent och Nikki. När Gry inte sänder radio på Mix Megapol eller programleder i tv tillbringar hon gärna mycket tid i stallet hos sina hästar, som är hennes stora passion.

Gry Forsell om beslutet att sälja sommarhuset i Luleå

Gry berättade nyligen för Hänt att paret sålde sitt sommarhus i Luleå för några år sedan. Ett beslut som har gjort att de nu har mer tid över för annat. I sommar planerar de bland annat att semestra på ett nytt ställe i Sverige.

– Vi ska åka till Skåne för första gången. Eftersom vi hade sommarstället i Luleå i tio år, åkte vi bara dit. Men i samband med pandemin sålde vi huset, säger Gry till Hänt och fortsätter:

Annons

– Själva huset kan man ju sakna. Men det sköna med att inte ha en plats man känner att man måste åka till, är att man kan göra allt möjligt annat. Vi har spenderat någon sommar på Gotland och nu tänkte vi upptäcka Skåne den här sommaren.

Gry Forssell och maken Alexander Kossek.FOTO: Robert Eklund/TT

Gry Forssell spontanköpte lyxvilla – så mycket kostar den

I januari blev det dock ett nytt husköp för paret då de slog till på en 180 kvm stor funkisvilla i Enskede i södra Stockholm.

– Det var ett spontanköp, inte alls planerat. Huset är så coolt och har sin egen stil och identitet, det gillade jag, och så föll jag för takhöjden i vardagsrummet, säger hon till Expressen.

Hänt har tagit del av uppgifter från Booli som värderar villan till ca 11,4 miljoner kronor. Gry berättar att allting gick väldigt fort – på bara 13 dagar hann de både sälja det gamla huset och köpa det nya. Det var först då de verkligen insåg vad de hade gjort.

– Plötsligt tänkte jag: ”Vad har vi gjort? Köpt ett stenhus utan fönster i norrläge? Jag som älskar sol!” Då fick jag lite panik. Men det visade sig att vi har sol hela dagen, så det redde ut sig, haha.

FOTO: TT

Annons