LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gry Forssell har sålt familjehuset – orkar inte mer: ”Ganska skönt”

22 maj, 2024 
Linn Seipel
Loke Westberg
gry forsell med barn och man
I en ny intervju med Hänt berättar radiolegendaren Gry Forssell om varför hon plötsligt gjorde sig av med det älskade sommarhuset.
– En plats som man måste åka till, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Radio- och tv-profilen Gry Forssell, 51, har vi hört och sett i etern sedan tidigt 90-tal. Hennes radioprogram Gry Forsell med vänner har blivit en riktig långkörare – eftersom det i år firar hela 20 år. Hon har också synts i flera populära program genom åren, däribland Sommarkrysset, Gladiatorerna, Körslaget och Big Brother.

– Alltså, man glömmer kanske att jag var 13 somrar på Gröna Lund, jag gjorde ändå väldigt många program där. Det var fantastiska somrar. Jo, men det hade jag gärna gjort för att det hade varit roligt att få göra ett avslut, att få veta att det var sista säsongen och sista programmet, sade Gry och fortsatte:

Annons

– Samtidigt fanns det så jäkla många med både Allsång på Skansen, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Det fanns kanske tillräckligt många liknande program.

Gry Forssell sålde sommarstugan i Luleå – därför ville hon inte åka dit mer

Men det blir inget sådant i år i alla fall. När Hänt frågar henne om sina planer inför sommaren så är det framförallt ledighet som står på agendan.

– Vi ska åka till Skåne för första gången. Vi har ju haft sommarställe uppe i Luleå, jag och Alex, i tio år. Och då åkte man ju bara dit. Men i samband med pandemin så sålde vi huset, säger Gry till Hänt.

Gry är nämligen uppvuxen i Luleå – familjen flyttade dit efter att hennes mamma, som också är journalist, fick jobb på en lokal redaktion i staden. Så även om att resa till sommarstugan varje år var som att komma hem – blev det en aningen begränsande.

– Själva huset kan man väl sakna, men det som är härligt är att det är ganska skönt att känna att det inte finns en plats man måste åka till. Och att man då kan göra allt möjligt annat. Vi har spenderat någon sommar på Gotland, och nu så tänkte vi upptäcka Skåne den här sommaren.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons