LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssell i ekonomisk kris med maken – går back: ”Besvärligt”

25 jun, 2024 
Gry Forssell och maken Alexander Kossek har startat en egen firma. Nu berättar Gry om det ekonomiska bakslaget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Folkkära radioprofilen Gry Forssell, 51, har lyssnarna sedan 2004 kunnat följa i radioprogrammet Gry Forsell med vänner. Utöver det har hon under åren även flitigt synt till i tv-rutan, bland annat i Sommarkrysset, Gladiatorerna och Big Brother.

Gry Forssells nya satsning – startar firma med maken

Men för några månader sedan valde Gry att testa på något helt annat, då hon istället gav sig in i vinbranschen. På Instagram skrev hon då:

’’Det här projektet är så roligt, spännande och läskigt och Alex, Martin och jag har pysslat med det här sååååå länge så att vårat egna vin nu finns att beställa -och faktiskt finns i människors hem- är nästan overkligt.’’

Ihop med maken Alexander Kossek och vännen Martin Östberg har Gry nämligen startat sin alldeles egna vinimportfirma.

Annons

Namnet på deras verksamhet är Domino och de släpper varierande vinflaskor på Systembolaget som finns tillgängliga för allmänheten att köpa.

Gry Forssell om nya firman – ekonomiska bakslaget

När Gry nu gästar podcasten Värvet berättar hon om den nya satsningen.

– Jag och Alex har ett vinprojekt ihop som vi har startat. Det handlar om att vara nyfiken. Alex och en av hans bästa barndomskompisar, som han träffade på språkresa när han var liten, och jag, har startat en vinimport firma.

Gry menar att det inte varit utan motgångar, utan att de haft det kämpigt.

– Det behövde vi absolut inte göra. Det finns vin! Vi går back för varenda flaska vi säljer, så det är inte för pengarna!, skrattar Gry och fortsätter:

– Det är jättesvårt. Det tar jättemycket tid. Det är besvärligt på så många sätt, men det är jätteroligt också, för vi lär oss hela tiden. Man är så nyfiken på hur det funkar, nyfiken på att få bli en del av en helt ny bransch som jag överhuvudtaget inte är insatt i. Som vi kämpar på med.

FOTO: Youtube / Robert Eklund/TT

Annons