LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kjell Bergqvists kyss med kändiskvinnan – allt hände under inspelningen

21 dec, 2023 
KJELL BERGQVIST
Kjell Bergqvist har kysst en kändiskvinna!
Nu berättar hon om kyssen med filmstjärnan.
– Det var nästan som på film, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kjell Bergqvist stora lycka med hustrun: ”Nu ska jag njuta”Brand logo
Kjell Bergqvist stora lycka med hustrun: ”Nu ska jag njuta”

Kjell Bergqvist, 70, är högaktuell som maktmästaren Gorm i årets julkalender Trolltider – legenden om Bergatrollet, som är en slags uppföljare till Trolltider som sändes i december 1979 och 1985.

Kjell Bergqvist har tidigare berättat om inspelningarna och att det faktiskt finns en bluff med inspelningarna. Inget spelas nämligen in utomhus, som det ser ut som.

– Det var skönt för vi var i studion, vi var inte ute i snödrivorna och spelade in som det brukar vara med julkalendrar. Jag är inte så road av att frysa, haha, sa han till Expressen.

Än så länge har det inte blivit några kyssar i årets julkalender, men vem vet? Kommer kanske Gorm och farmor Märta få ge varandra en kyss?

Kjell Bergqvists kyss med kändiskvinnan

Annons

När Hänt träffar henne får hon frågan om hon någonsin hånglat i studion. En fråga som hon svarar ja på.

Vem har du hånglat med?

– Ehh hånglat… Räcker det om man säger att man kysst någon? Ja, då har jag kysst Kjelle Bergqvist här för 20, 19 år sedan i radion, säger hon och fortsätter:

– Vi skulle testa en filmkyss i direktsändning.

Hur var det då?

– Jo men det var trevligt. Det var nästan som på film.

Är han bra på att kyssas?

– Det vill jag tro.

Kjell Bergqvist om att bli pappa som 54-åring

Kjell är sedan 2004 gift med Karin Bergqvist. Paret har den gemensamma sonen Leo ihop och Kjell har även från tidigare förhållanden döttrarna Johanna, Nathalie och Sandra.

Vinter och kyla är ingenting som lockar Kjell och hans familj. Så under vinterhalvåret sticker de till varmare breddgrader i Thailand, där de har hus.

– På vissa sätt var det jobbigare att få barn igen då jag var lite äldre och kanske inte hade samma fysiska ork. Samtidigt hade jag mycket mer erfarenhet och visste vad det handlade om. En stor fördel är att Leo håller mig yngre och det är en härlig och driftig kille, sa han till Allas.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Caisa Rasmussen / TT

Annons