ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gry Forssells galna lyxpresent till sig själv – så mycket kostar den

20 dec, 2023 
Gry Forrsell
Gry Forssell har glatt spenderat pengar.
Nu visar radioprofilen upp sitt stora lyxköp – dagarna innan jul.
”God jul Gry”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsell om sommarplanerna och familjenBrand logo
Gry Forsell om sommarplanerna och familjen

I juletid är det många som fokuserar på att köpa julklappar till varandra men vissa passar även på att unna sig själva något härligt. Nu står det klart att radioprofilen Gry Forssell, 50, lagt en stor summa på sig själv och lyxat till det rejält.

Gry Forssells stora lyxköp – avslöjar gåvan till sig själv

På Instagram avslöjar hon nämligen att hon lagt vantarna på en helt ny bil och det är inte vilken som helst. Av bilder att döma ser det ut att vara en Toyota Rav4 eller Toyota C-HR med den lyxigaste utrustningen som Gry täcker av i ett videoklipp. Den här typen av bilmodellen kostar cirka 500 000 kronor.

”God jul Gry, önskar Gry”, skriver Gry till videoklippet där hon visar upp nyinköpet.

När Hänt når henne för att gratulera till köpet berättar hon att hon haft span på bilen ett bra tag.

Annons

”Ja, jag har testkört den lite och gillar den. Har funderat på att gå över till hel-el ett tag så det känns rätt”, skriver Gry i ett meddelande till Hänt.

Att det går bra för Gry i karriären råder inga tvivel kring. I snart tio år har hon förgyllt vardagsmorgnarna för många svenskar i Mix Megapol, med radioprogrammet Gry Forssell med vänner.

Gry Forssell i På spåret – berättar om hemlighetsmakeriet

Under hösten ser vi henne dessutom som en av de tävlande i SVT:s På spåret. Detta gör hon tillsammans med sin radioparhäst Jonas ”Nyhets-Jonas” Rhodiner, 43.

– Det var jättekul, det var läskigt och det var kul. Och det var svårt! Det var roligt att göra det ihop med Nyhets-Jonas. Vi jobbar ju tillsammans varje dag. Och har känt varandra i snart 10 år. Det känns också jätteskönt att man inte blev så här "ihop-tutad" med med någon man aldrig har träffat. Så ska försöka föra sig med någon man inte känner också. Då tror jag det blir jättesvårt, sa Gry Forssell till Hänt om upplevelsen.

Vidare berättade Gry om produktionens tisslande och tasslande bakom kulisserna, det var nämligen väldigt mycket hemligheter under inspelningen av På spåret.

– Det var mycket hemlighetsmakeri. Man får inte veta något. Man får inte gå där och nu ska man vara i det rummet för att det är någon artist man inte ska se, eller något rekvisita man inte ska se.

FOTO: TT/Instagram

Annons