Sanna Nielsen i tårar – ryter ifrån efter påhoppen: "Varför får jag inte?"

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen har mötts av en del näthat den senaste tiden. Bland annat har följarna ifrågasatt att hon bär klackar trots att hon är gravid. Men nu har hon fått nog!
”Tårarna som fallit den senaste tiden torkar jag bort”, skriver hon på Instagram.

Sanna Nielsen är gravid med sitt första barn. Det var på mors dag i våras som hon kunde avslöja den glada nyheten att hon och pojkvännen Joakim Ramsell väntar tillökning i familjen!

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skrev Sanna då på Instagram samtidigt som hon visade upp magen.

Sedan dess har man kunnat se Sanna i Allsång på skansen varje tisdag och trots att hon till största del får glada hejarop, så finns det även rejält skeptiska följare.

Exklusivt
SVAR PÅ TAL Efter Gunillas önskan om barnbarn – nu svarar Erika

Sanna Nielsen ryter ifrån efter påhoppen från följarna

Sanna visar gärna upp vad hon ska ha på sig på allsångs-kvällarna, något som dessvärre lett till att folk tar sig friheten att skriva vad de vill. Det var till exempel när Sanna bar ett par gula klackskor som hon fick rejäl kritik om att det inte skulle vara lämpligt när man är gravid.

Sanna Nielsen

Vackra Sanna Nielsen på allsångs-scenen.

Karin Törnblom/TT

Trots att Sanna är stark som person så har även hon fått nog vid det här laget. I ett inlägg på Instagram ryter hon nu ifrån efter de negativa kommentarerna.

”Varför får jag inte se ut som jag vill? Varför får jag inte prata som jag vill? Varför får jag inte sjunga som jag vill? Varför får jag inte skratta som jag vill? Jag kan fortsätta på listan men jag tror att de flesta som läser det här förstår vad jag menar, kanske också hur det känns ibland att man påpekar allt i minsta detalj.”, skriver hon och fortsätter:

”Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel.” jag får tycka vad jag vill i det här landet”. Ja, det får ni. Skillnaden är bara att jag själv skulle aldrig skriva eller säga något till någon om att jag inte tycker om deras kläder eller att den inte sjunger fint eller vad det nu kan vara. Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Nielsens i tårar efter negativa kommentarerna

Sanna menar att det faktiskt inte bara handlar om henne nu, hon bär ju faktiskt på ett liv i magen som ska få växa upp i en god tillvaro.

”Just nu gråter jag inte för min egen skull. Jag är ganska stark och vet vem jag är, vad jag vill och står för, men jag bär också på ett annat liv som jag så gärna vill ska få vara precis som just den vill vara och när jag läser vissa kommentarer så inser jag ännu mer att det alltid kommer finnas motstånd till det, att få vara precis den man är och det är så synd.”, förklarar Sanna och avslutar:

”Nästa vecka kommer det säkert nya åsikter och kanske t.o.m. nya tårar, men jag kan lova er att tårarna som fallit den senaste tiden torkar jag bort, tar till mig all kärlek som tack och lov är betydligt större och det är egentligen det som borde få den största platsen i det här inlägget och jag tackar från djupet av mitt hjärta.”

LÄS OCKSÅ: SVAR PÅ TAL Efter Gunillas önskan om barnbarn – nu svarar Erika

LÄS OCKSÅ: OJ! Tareq Taylors okända namnbyte – det heter han egentligen

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!