LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gravida Nicci Hernestig om flytten – efter uppbrottet från Andreas: ”Oro”

18 sep, 2023 
Nicci Hernestig
Nicci Hernestig och Andreas Deak har gjort slut under graviditeten.
Nu talar Nicci ut om boendesituationen mellan exparet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Relationen mellan Mcuze och Nicole efter att kulan kastades i Paradise hotelBrand logo
Relationen mellan Mcuze och Nicole efter att kulan kastades i Paradise hotel

Det var i Love island 2023 som Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, först fann varandra. Paret slutade i programmet på en tredje plats, men kärleksresan fortsatte hemma i Sverige.

Kort efter inspelningarna gick Nicci och Andreas gemensamt ut med nyheten att de skulle bli föräldrar. Men bara veckor efter det valde paret dessvärre att gå skilda vägar.

Nicci Hernestig om uppbrottet från Andreas Deak

Det var i ett inlägg på Instagram som Nicci berättade för följarna.

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont.”, skrev hon då och fortsatte:

”Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel.”

Hon avslutade med ett oväntat besked.

”Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Nicci Hernestig om boendesituationen med ex-pojkvännen Andreas

Sedan uppbrottet har både Nicci och Andreas gått ut på sina sociala medier och efterlyst lägenheter, båda i Bromma-området. När Hänt når Nicci förtydligar hon situationen.

”Jag och Andreas har inte pratat om att bo i samma område så kan inte svara för honom.”, börjar hon med att skriva och fortsätter sedan:

”Men jag letar lägenhet till mig och bebis men har inte hittat någon än. Jag är så tacksam att hon verkar må bra för går med en oro att det ska påverka henne efter allt jag har gått igenom den sista tiden. Har varit så ledsen och fått ont i magen och som sammandragningar så det var en lättnad att se henne och att hon verkar må bra.”

FOTO: TV4Play

Annons