Kenza Zouiten Subosic väntar en son tillsammans med maken Aleks

Kenza Zouiten

TT/Instagram

Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic väntar sitt andra barn.
Nu avslöjar influencern om det blir en liten flicka eller pojke.

Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”
Slå på ljud

Det var i början på september som infleuncern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 29, och maken Aleks Subosic, 35, avslöjade att de väntar sitt andra barn.

På Instagram delade makarna med sig av den glädjande nyheten genom en bild där Kenza, Aleks och sonen Nikola ståt tillsammans på en äng och bloggerskan har händerna på magen.

Stora familjelyckan efter gravidkampen

I juni 2019 blev paret föräldrar för första gången, detta efter att ha kämpat en längre tid. I samband med avslöjandet om graviditeten berättade Kenza nämligen om parets tuffa resa.

Under en längre tid hade de kämpat för att kunna utöka familjen, men helt utan resultat. Strax innan hon skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev Kenza plötsligt gravid på naturlig väg och lyckan var total.

Sedan Nikola föddes har Kenzas sociala medier fyllts med uppdateringar om livet som mamma. Hon har även fått många frågor kring ifall familjen ska utökas men på grund av den tidigare kampen har hon gång på gång förklarat att paret inte vet om möjligheten skulle finnas. Men nu visar sig Kenza och Aleks fått möjligheten att ännu en gång bli föräldrar.

Kenza avslöjar könet på sitt barn

På Instagram syns nu vecka efter vecka bilder på den växande magen. Under söndagen delade Kenza med sig av en bild där Nikola pussar på magen. Till bilden avslöjande bloggerskan dessutom en stor nyhet – det är nämligen ytterligare en liten son som ligger i magen.

”Hej lillebror, kan du höra mig? Det är jag, Nikola. Du känner inte mig än men jag är din storebror och den som kommer att lära dig allt jag vet. Även dem sakerna som kommer att få mamma att skrika nej. Jag är den som kommer att leka med dig, skratta med dig gråta med dig och gå igenom livet med dig. Inte bara som din storebror utan även som din bästa vän”, skriver Kenza Zouiten och fortsätter:

”Tills du kommer ska jag hålla mamma upptagen och förbereda henne för vad som komma skall, för om hon trodde att hantera mig var tufft...då har hon ingen idé vad som komma skall med båda oss tillsammans”.

LÄS OCKSÅ: Kenza Zouitens nya bild på 1-åriga sonen Nikola väcker oro

FRÅN FÖRSTASIDAN