TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kenza Zouitens nya bild på 1-åriga sonen Nikola väcker oro

18 jul, 2020 
Kenza Zouiten
Kenza Zouiten Subosic uppdaterar flitigt sina följare sitt familjeliv.
En ny bild på sonen Nikola väcker nu stor oro hos följarna.
”Är allt bra med Nikola?”, skriver en följare på Instagram.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Det var i början av förra året som influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 29, avslöjade att hon och maken Aleksandar Subosic, 35, väntade sitt första barn. I samband med avslöjandet av den stora nyheten öppnade Kenza upp om parets tuffa kamp för att bli gravida. Under en längre tid hade de kämpat för att kunna utöka familjen, men helt utan resultat. Strax innan hon skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev hon plötsligt gravid på naturlig väg.

Kenzas beslut efter familjelyckan

Det har nu gått strax över ett år sedan Kenzas och Aleksanders son Nikola föddes. Tillsammans med den första bilden på sonen beskrev Kenza sina känslor över att äntligen få ha blivit mamma efter den stora utmaningen. Lyckan var total och sedan dess har Kenzas följare fått ta del av många uppdateringar från hennes liv som mamma.

Fansen som är nyfiken på parets familj har även frågor gällande huruvida Kenza och Aleksander ser på att skaffa ett syskon till Nikola. Detta är en fråga som Kenza tidigare valt att lyfta och ge följarna svar på.

Annons

Förutom att bli mamma så har Kenzas liv förändrats på andra plan under det senaste året. Under hela 13 år var hon nämligen en av Sveriges största bloggare. Men i början på april kom Kenza med ett chockbesked – hon tog nämligen paus från bloggandet på obestämd tid.

Det senaste året har jag fått känslan av att jag endast gör det av vana “för att jag alltid har gjort det”, jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre. Och jag har alltid lovat mig själv att jag bara kommer fortsätta blogga så länge jag tycker att det är kul”, skrev Kenza i det sista inlägget på hennes blogg.

Följarnas frågor efter bilden

Just nu semestrar Kenza, Aleksander och Nikola på Gotland, vilket är något som Kenza delat med sig av uppdateringar ifrån. På bilderna syns familjen njuta av god mat, soligt väder och familjemys. Men i ett bildspel som Kenza publicerat visar sig en nytagen bild på sonen Nikola väcka många frågor hos följarna.

På bilden sitter Nikola i Aleksanders knä och detaljen som följarna lagt märke till är hans näsa. Sonen har nämligen ett stort skrapsår över näsan.

Vad har hänt med Nikolas näsa?”, skriver en följare.

Är allt bra med Nikola? Det ser ut att vara något konstigt på hans näsa??”, skriver en annan.

”En riktig vilding ser han ut att vara, med tanke på hur hans näsa ser ut. Men dock sötaste vildingen”, skriver en tredje.

Hänt har sökt Kenza Zouiten Subosic.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons