Gravida Ebba Von Sydow om pinsamma olyckan

Gravida Ebba Von Sydow om pinsamma olyckan

Ebba Von Sydow som är gravid i v.37 berättar att hon långsamt trillade, "som en valross", när hon skulle filma sig själv med sin mobilkamera.

Ebba Von Sydow, 35, har precis gjort sin sista sändning av Nyhetsmorgon och nu gått på mammaledighet i väntan på barn nummer tre. Ebba och Emilia de Poret, 40, pratar i sin senast podd “Säker stil” om att hon jobbat fram till v.37 i sin graviditet.

Mitt under podden börjar Ebba skratta och berättar om hur hon har börjat använda Instagrams funktion “Instastory” där man kan filma och dela olika klipp till sina följare. Hon berättar om att hon efter sin sista dag på jobbet bestämt sig för att använda “Instastory” då hon var “snygg och tv-sminkad”.

– I söndags när jag gick hem från Tv4 så snubblar jag på en liten trottoarkant när jag går och filmar mig själv. Det är mycket folk som är ute och promenerar och jag märker hur jag trillar och märker att jag inte kan stoppa det, berättar Ebba och fnissar.

7238979 2017-02-06 ELLE Decoration Swedish Design Awards på Berns, arrangör Trendgruppen På Bilden: Ebba von Sydow och Emilia de Poret COPYRIGHT Jari Kantola/STELLA PICTURES

Emilia de Poret och Ebba von Sydow har podden “Säker stil” tillsammans.

– Trillar du på riktigt? fråga Emilia med orolig röst.

– Jag trillade med hela min kropp som är i “v. 37 obalans”, jag liksom bara rullar som en valross på trottoaren ut på gräset, svarar Ebba skrattandes och fortsätter:

– Det var så hemskt, man ser folk runt omkring tänker “bimbo, där går hon och filmar sig själv höggravid mitt på gatan”, det var nästan värre än att gå in i en lyktstolpe. Att man sen säger “det gick bra” men det gjorde jätteont, jag slog ju i halva rumpan.

– Så du ramlade inte på magen i alla fall, frågar Emilia.

– Nej, jag ramlade på sidan i ett långsamt fall, och det var det som var så pinsamt att jag bara “ja jag kommer trilla här nu och det går inte att göra så mycket åt det”, skrattar Ebba fram.

Ebba funderar även på att använda Instastory under förlossningen.

– Om jag inte har något annat att göra och Johan ligger och sover, då kan jag Instastorya lite, eller?

Vi får hålla tummarna för att Ebba kommer välja att lägga upp lite filmklipp under sin förlossning.

LÄS OCKSÅ: Ebba Kleberg von Sydow är orolig för sin graviditet

Foto: Stella, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN