TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ebba Kleberg von Sydow är orolig för sin graviditet

07 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
Ebba Kleberg von Sydow berättar om hennes tidigare graviditeter som inte gick full tid ut. Den här gången har hon inte tid att föda för tidigt.
Annons

Ebba Kleberg von Sydow, 35, berättade själv på sin blogg under hösten 2016 att hon var gravid på nytt. Sedan tidigare har hon två barn tillsammans med maken Johan Kleberg.

– Det, den, hen? Det lilla livet härinne i magen som, om allt nu fortsätter att gå som det ska, ska bli ett litet syskon till våra älskade två små. Ett tredje litet mirakel. Som gjort att jag plötsligt vill hälla i mig filmjölk och häromkvällen blev besatt av kexchoklad. Som gjort mig dödstrött klockan tre på eftermiddagen och bilsjuk på bussen. Och som gör oss till fem i familjen nästa år. Ett helt litet gäng.

Ebba berättar i ett nytt inlägg på sin blogg att hon nu är orolig att denna bebis ska kika ut till världen tidigare än beräknat. En av hennes läsare skrev en kommentar till programledaren efter att hon varit i sändning på TV4 och Nyhetsmorgon i söndags.

Så läste jag en kommentar som fick mig att haja till: ‘visst har magen sjunkit lite, dags snart?!’ – hjälp. Jag har inte tänkt på detta själv. Men så kanske det faktiskt är. Eller? Herrejösses, nu blev jag helt stressad här. Lillpojken här hemma kom ju ut nästan tre veckor, i alla fall två och en halv, före beräknat datum. Den här får ta och stanna åtminstone till mars, annars funkar liksom inte planeringen här…

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons