Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Carina Berg om oron inför bebisens födsel

Gravida Carina Berg om oron inför bebisens födsel

Carina Berg och maken Erik Berg väntar sitt första gemensamma barn.
Men nu börjar 41-åriga Carina oroa sig för hur det kommer att bli när bebisen föds.
– Tror du jag kommer bli retad? funderar hon i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva.
Slå på ljud

Tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon blivit kär i Erik Berg, fd. Johansson, 30, i slutet av 2017. Det dröjde inte länge förrän paret förlovade sig och för snart ett år sedan bjöd de in till vackert bröllop i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Kärlekslyckan var stor och nästa steg för paret blev att köpa ett hus tillsammans. I juni blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård – med ett visst renoveringsbehov. I augusti kom nästa glada – och stora – nyhet. Carina Berg berättade att och Erik Berg ska bli föräldrar.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg på Instagram.

Sedan tidigare har Carina Berg sonen Holger, 9, ihop med programledaren Kristian Luuk, 53.

Nu närmar sig förlossningen och Carina Berg och Erik har börjat förbereda sig för att välkomna sin bebis. I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carina att de börjat leta efter en barnvagn.

Men det är något som bekymrar Carina. Kommer hon vara äldst i föräldragruppen?

– Apropå det här att jag ska bli mamma har har jag börjat fundera på att jag kommer att vara lite äldre än de andra som föder barn, säger Carina Berg i podden och lägger till:

– Kanske till och med 20 år.

Äldst i gruppen

Carina Berg säger också att hon kanske inte behöver vara med i en mammagrupp, men att det ändå vore mysigt att ha någon att ta barnvagnspromenader med. Men just föräldragrupperna kan bli svårt, menar hon.

– Och jag tänker att det kan vara svårt att komma in i en mammagrupp som det är. Men nu kommer jag vara en mamma som kanske är lika gammal som någon annans mamma som är med i mammagruppen. Och det är besvärande, säger hon till sin poddkollega Carolina Gynning.

Hon fortsätter:

– Tror du att jag kommer att bli retad?

Carolina Gynning är dock inte alltför bekymrad om Carina Bergs ålder utan menar att hon inte behöver vara med i någon föräldragrupp överhuvudtaget.

– Jag var inte med i en enda mammagrupp faktiskt. Och det kändes väldigt bra för mig, säger Carolina Gynning.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!