Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Andrea Norrman om katastrofsituationen under resan med dottern

07 maj, 2019 
Andrea Norrman om jobbiga händelsen med dottern på resan
Unga föräldrar-Andrea Norrman berättar nu om den jobbiga situationen på resan med dottern Belle. ”Fruktansvärt struligt”, beskriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Andrea Norrman blev ett känt ansikte för tv-tittarn när hon medverkade i Paradise hotel 2017. Nu ser vi henne i rutan ingen, men den här gång i TV4:s Unga föräldrar. Andrea och kärleken Linus Bergman fick dottern Belle i slutet av 2017, nu väntar paret sitt andra barn.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Den lilla är beräknad att komma på samma datum som Andrea själv är född, den åttonde september.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Andrea Norrmsn i Paradise hotel 2017
Andrea Norrman medverkade i Paradise hotel 2017.

Förra veckan var gravida Andrea och dottern Belle i Sydkorea för att hälsa på släkt. Men resan slutade inte alls som Andrea önskat.

Annons

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt och planerat. Typ som när man missar flyget på mellanlandningen i Kina för att man står i kön till Starbucks och tror att man har koll på tiden. 
Paniken som uppstod när vi var några minuter sena till gaten, såg planet från fönstret men inte fick gå på”, skriver Andrea i ett inlägg på Instagram.

”Fruktansvärt struligt”

Efter att de missat planet var det allt annat än enkelt att lösa situationen.

Status nu då: Vi fixade visum för att få byta terminal (??!!) i Kina (tog flera timmar), för att komma till rätt terminal där vi bokat ett nytt flyg för 6 lax/person. Det var fruktansvärt struligt då nästan ingen kunnat bra eller någon engelska alls. Nu har vi flugit till Shanghai där vi väntar på nästa flyg till Stockholm som går om några timmar och flyget är på 11 timmar. Helvete vad jag inte orkade det här idag”, fortsätter hon.

Dock höll sig Belle på bra humör hela tiden, vilket gjorde Andrea glad och tacksam. Nu är Andrea och Belle hemma igen, och trots problematiken mår familjen bra.

FOTO: TT, Instagram

Annons