LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Grannarna rasar mot Ed Sheerans orimliga krav: "Kan vara skadligt"

29 apr, 2018 
AvLotta Gray
Ed Sheeran verkar ha glömt var han kommer ifrån. Nu rasar grannarna mot artistens önskan om att skydda sig mot hemlösa
Annons

Den stenrike brittiske musikern Ed Sheeran, 27, har planer på att sätta upp fem stycken räcken utanför sin 95 miljoner dyra bostad i London. Och enligt brittiska tidningen The Sun handlar det hela om att han vill hålla hemlösa på behörigt avstånd. Tilltaget är dock högst märkligt då han slog igenom med en låt om just hemlösa på sin EP Loose Change från 2010, och har även skapat en telefonlinje för hemlösa.

Artisten har själv levt som en hemlös under perioder i sina yngre år  och har i sin bok, A Visual Journey, skrivit: Det fanns ett ställe utanför Buckingham Palace som hade en varm plats. Där skrev jag sången om att vara hemlös“.

Tanken med de höga staketen utanför artistens fönster är alltså för att förhindra uteliggare  att sova på trottoaren och möjligtvis kika in genom de stora fönsten men nu rasar grannarna mot hans påfund och menar att det är kan vara skadligt för det bevarande området.

Annons

Ed Sheeran har nu  även fått avslag på sin ansökan men hans talesperson avfärdar det med att det inte är någon motvilja mot hemlösa, enligt The Sun.

“Det här är en ren standardansökan och har ingenting att göra med om Ed skulle vara för eller emot uteliggare.

Ed Sheeran själv har också svarat själv i ett öppet inlägg till The Suns reporter på sin Instagram, och han skräder inte orden:

“Kära Natalie Edwards från tidningen The Sun, din historia är skitsnack. Jag har gjort mycket jobb tidigare för hemlösa och skulle aldrig bygga ett staket runt mitt hus av den anledningen. Anledningen är att jag vill hålla paparazzifotograferna, som ni anställer, borta från min ytterdörr. Ha en bra dag.”

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Faksimil: The Sun

Annons