LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Grace Jones tog till vapen i sin relation med Dolph Lundgren

04 okt, 2015 
AvElisabeth Andersson
Grace Jones håller inte tillbaka i självbiografin I’ll never write my memoirs. Bland annat avslöjar hon smaskiga detaljer från sin relation med svenske actionhjälten Dolph Lundgren.
Annons

Att förhållandet mellan Dolph Lundgren, 57, och Grace Jones, 67, var minst sagt stormigt visste vi redan. Dolph har tidigare berättat i Berg flyttar in att de bråkade mycket, även om de hade en stor fysisk attraktion.

– Hon började elda upp lite av mina kläder och slå sönder mina grejor hemma. När jag kom dit var det bara en stor jävla askhög i spisen. Hon hade pulat in allt där och eldat upp skiten, berättade Dolph.

Bland annat var det flera skinnjackor som actionskådisen fått av designern Gianni Versace som gick upp i rök.

– Då började man tänka att den här bruden kanske inte var helt rätt för mig, sa Dolph då.

GRACE-JONES-amp-DOLPH-LUNDGREN
Grace Jones och Dolph Lundgren under den omtalade nakenplåtningen.

I slutet av månaden släpps Grace Jones självbiografi, och hon sparar inte på detaljerna när det kommer till expojkvänner. När det gäller Dolph berättar hon bland annat om en fotografering de gjorde för Andy Warhol.

Annons

– Sessionen slutade med att Dolph och jag var nakna. Jag red honom hud mot hud, som om han var något mytiskt, muskulöst svenskt vilddjur, står det i boken.

Paret träffades i mitten av 80-talet när Dolph var Jones livvakt, men enligt Dolph var det hans roll i Rocky IV som fick relationen att ta slut.

– Så fort jag fick den där filmen och flyttade till Los Angeles blev hon väldigt svartsjuk på Sylvester Stallone. Hon sa, ”du får välja, det är antingen Stallone eller jag”.

Grace Jones har en något annorlunda version av hur uppbrottet gick till.

– Förhållandet tog slut när jag dök upp på hans hotellrum i Los Angeles med en pistol i näven, skriver hon.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons