LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kravet till Kanal 5 stoppar Helena – Antons känga

10 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Anton Hysén, Glenn och Camilla
Triangeldramat mellan Glenn Hysén, nya sambon Camilla och ex-frun Helena har minst sagt eskalerat inför starten av säsong två av Hyséns. Efter kraven på ändringarna från Glenn och Camilla har nu sonen Anton Hysén valt att ta mamma Helenas parti.
Annons

I höstas hade realityserien Hyséns premiär på Kanal 5 och gjorde omedelbar succé. Serien följer främst Glenn Hysén, 58, och triangeldramat med nya sambon Camilla Lendott, 49, och ex-frun Helena Hysén, 56. Tillsammans med Helena har den före detta fotbollsstjärnan barnen Alexander Hysén, 31, Anton Hysén, 27, och Annie Hysén, 23, och tittarna har fått se hur Anton och Annie hamnar mitt i konflikterna och känner sig tvungna att välja sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Anton är tydlig med att han sedan länge valt att ta sin mammas part. I ett avsnitt av Kändispodden berättar han om Glenns och Helenas konflikt:

– Folk tror att det handlar om att han har varit otrogen för åtta år sedan, men det har ingenting med det att göra. Om du kollat och lyssnar så fattar du att det inte är det, utan det är sättet min far beter sig på, och hans tjej, hur de är ihop.

Samtidigt medger Anton att inspelningarna av familjens realityserie har varit bra för hans relation med Glenn. Han berättar dessutom att han till slut har fått en nästintill normal relation med pappans nya sambo. Men inför starten av säsong två, återstår det nu att se om den goda relationen kommer kvarstå mellan far och son.

Annons

Mindre dos Helena i andra säsongen

Den första säsongen av Hyséns har nu lidit mot sitt slut och säsong två är på ingång. Men nu visar det sig att Helenas medverkan kommer minimeras i nästa säsong – efter krav från Glenn och Camilla

– Ja, det är väl inget att hymla om. Helena kommer inte vara med och synas och det kommer som sagt inte att spelas in något nytt med henne. Det är klart att det finns anledningar. Jag tycker inte att alla artiklar om Glenn har varit jättetrevliga från hennes sida. Vi vill inte hålla på med pajkastning, säger Camilla till Nöjesbladet och avslöjar också vad Glenn tycker om det hela.

– Han tycker att det är jätteroligt att spela in Hyséns. Men under nästa säsong kommer vi göra så att det blir reality på riktigt. Det kan jag inte tycka att det blev förra gången. Jag tycker inte att det är reality att älta en skilsmässa som var för åtta år sedan. I min värld, och i många andras, var den inte särskilt unik heller. Människor skiljer sig varje dag.

Annons

Camilla bekräftar alltså tidigare uppgifter till Nöjesbladet om att ändringen i serien beror på att hon och Glenn har tyckt att Helena tagit alldeles för mycket plats och att de inte gillar att exhustrun fått så mycket uppmärksamhet.

Även Helena Hysén har bekräftat ändringen som blir i andra säsongen.

Antons ord om säsong 2 av Hyséns

– Egentligen vill jag inte kommentera detta, men ni har rätt i det, ja. Jag kanske inte ska synas lika mycket för att inte ta fokus från Glenn och Camilla. I övrigt har jag som sagt inga kommentarer, säger Helena.

På söndagskvällen la sonen Anton upp en bild på sin Instagram och det kan tolkas som att han tar ställning i frågan. Bilden var nämligen en selfie med honom, mamma Helena och systern Annie där han skriver att “Hyséns säsong 2 är på g!”.

I kommentarsfältet har följarna gått loss med hyllningar till programmet – och många tar Helenas parti:

“Helena gör showen”.

“Du verkar ha en underbar härlig mamma. Hon måste bara vara med i säsong 2. Hon heter ju faktiskt också Hysén”.

Anton har valt att svara på den sistnämnda kommentaren:

“Exakt HYSÉNS”, skriver han.

FOTO:

Annons