TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Glenn Hyséns sorg – stoppas från att träffa barnbarnen

01 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Glenn Hysén
Det har gått ett år sedan Glenn Hysén träffade sina barnbarn.
Nu berättar den före detta professionella fotbollsspelaren om sorgen över situationen som råder.
– Det är tråkigt, säger han till Hänt.
Annons
Glenn Hysén har gift sigBrand logo
Glenn Hysén har gift sig

Glenn Hysén har inte bara haft turen att få fem barn, utan har även upplevt lyckan att få bli farfar och morfar sex gånger om. I en intervju med Hänt berättar han nu om relationen med dottern Charlotte Hysén och varför han inte har fått träffa hennes två barn på ett tag.

I realityserien Hyséns, som har visats på Dplay, har man fått följa Glenn i hans vardag, och efter bara några avsnitt förstår man att relationerna mellan familjemedlemmarna är komplexa. Nu berättar Glenn om relationen med dottern Charlotte.

– Det är inga bekymmer med det. Det har aldrig varit några bekymmer, det är tråkigt att hon bor i Norge bara. Det blir ju svårare och framförallt nu. I de här tiderna är det svårt då Norge är ganska tuffa på deras regler, säger han.

Stoppas från att träffa familjen

Glenn Hysén berättar att det snart har gått ett år sedan han och dottern sågs senast och att de just nu inte heller vet när de ses nästa gång.

Annons

– Inte förrän den här tiden tar slut. Jag vet inte vad de har för exakta regler, men jag hade ju gärna åkt upp en sväng i höst. För det är ju inte så långt, det tar väl en 4-5 timmar eller något. Så bara de släpper lite på reglerna så.

Charlotte har två barn, en son och en dotter, och på grund av pandemin har Glenn tvingats vara ifrån även dem. Han berättar att de skulle ha kommit till Göteborg i somras, men att de på grund av pandemin blev tvungna att stanna hemma.

– Jag hade ju räknat med att de skulle kommit ner då i en vecka här och då skulle man ju träffa de varje dag. Men nu sket ju det sig, berättar han innan han fortsätter:

– Det är tråkigt. Jättetråkigt.

Egna orden om barnbarnen

Ena barnbarnet skulle ha varit med och spelat i Gothia Cup, något som Glenn hade sett fram emot.

– Han är ju en jävligt talangfull fotbollspelare så man ville ju gärna se det. Det är ju lika roligt med henne menar jag, men vet inte riktigt vad hon håller på med ifall det är någon sport eller vad det är, förklarar han.

Och det här med delade intressen verkar vara viktigt för Glenn. I en krönika han skrev för några år sedan nämnde han nämligen att han skulle ta barnen till en psykolog om de började heja på “fel” lag, så som enligt honom är Manchester United eller AIK. Men när han får frågan om barnbarnen nu hejar på rätt lag svarar han stolt:

– Ja det gör de, det kan jag garantera.

FOTO: TT, Dplay

Annons