ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns sorg – saknaden efter barnbarnen: "Inte setts på 1,5 år"

21 jul, 2023 
Simon Lundh
Glenn och Charlotte Hysén
Glenn Hysén har en framgångsrik karriär bakom sig.
Förutom den har han även fem barn och flera barnbarn.
Nu berättar Glenn om saknaden över att inte träffat dottern Charlottes barn på väldigt länge.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsell om sommarplanerna och familjenBrand logo
Gry Forsell om sommarplanerna och familjen

Glenn Hysén, 63, är främst förknippad med den framgångsrika fotbollskarriär han har bakom sig. Dock finns det ett slut för allt – och 1994 avslutade Glenn sin långa och framgångsrika karriär i göteborgsklubben GAIS.

Sedan dess har han valt att fokusera på andra projekt. Bland annat har han jobbat som expertkommentator och varit ambassadör för Unibet, men han har även synts utanför fotbollssammanhangen. Bland annat i den egna tv-serien Hyséns som gick att följa på Kanal 5.

I serien fick vi blanda andra följa med Glenn och lära känna hans familj bättre. Däribland några av hans barn. Glenn är pappa till fem barn, varav ett av dem är dottern Charlotte Hysén, 38.

Glenn Hysén om stora saknaden efter barnbarnen

Charlotte bor tillsammans med sin make Andreas Drugge, 40, och deras barn i Sandefjord i Norge vilket innebär att Glenn inte kan träffa dottern och sina barnbarn lika ofta som han kanske vill. För Hänt berättar saknaden efter barnbarnen och när han senast träffade dem.

Annons

– Det var 1,5 år sedan tror jag, då vi åkte dit. Det är trist, men vad ska man göra. Läget är som det är, säger Glenn.

Även om Glenn inte träffat Charlotte och sina barnbarn på länge, så berättar han att de ständigt håller kontakten ändå, bland annat via telefon.

– Vi snackar med dem varje vecka, men vi träffas vanliga fall 3-4 gånger om året.

Då får Glenn Hysén dottern Charlottes barn nästa gång

Dock så kommer det inte dröja för lång tid för Glenn till att han ska få träffa Charlotte med familjen, då de kommer ner till Göteborg från Sandefjord under semestern. Även om Charlotte med familjen tar ett litet stopp på varmare breddgrader innan familjen återförenas igen.

– Jag tror dem är i Spanien just nu, men dem kommer ner hit i sommar. Då får jag träffa dem, säger Glenn.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Kanal 5

Annons