LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns reaktion på exfrun Helenas tilltag efter skilsmässan

25 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Konflikterna mellan Glenn Hysén och exhustrun Helena Hysén fortsätter.
Helena Hysén fejkade exmaken Glenn Hyséns autograf och tänkte sälja den dyrt. Nu berättar deras son Anton hur hans pappa reagerade när han fick höra om det.
Annons

I 27 år var Helena Hysén, 57, tillsammans med Glenn Hysén, 59. De fick under den tiden barnen Alexander, 31, Anton, 27, och Annie, 24, tillsammans. 2010 tog äktenskapet slut efter att Glenn varit otrogen mot Helena, något hon av en slump fick reda på under julafton efter att ha sett ett sms från älskarinnan.

Skilsmässan var tuff och framför allt den ekonomiska uppgörelsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, jag önskar att jag hade skaffat mig en gedigen utbildning så att jag kunde stå på egna ben. Visst kunde han ha fått spela fotboll, men jag hade velat plugga under tiden för att bli advokat, har Helena sagt i en intervju med Expressen.

Under äktenskapet följde Helena sin dåvarande make Glenn dit han spelade fotboll för tillfället. Hon fick sätta sin egen karriär åt sidan och tog hand om hem, hushåll och stöttade sin make. I familjens egen realityserie Hyséns på Kanal 5 har hon berättat att hon bland annat ibland fejkade autografer åt honom som hon sedan skickade ut till fans. Detta för att Glenn helt enkelt inte hade tid.

Annons

När hon i den nya realityserien skulle anordna en loppis för att få ihop lite pengar hittade hon ett gammalt idolkort på sin exmake. Hon valde då att än en gång förfalska hans autograf för att kunna sälja det dyrare. I programmet Breaking news berättar hon att hon har fått en hel del arga mail angående händelsen. Samtidigt försvarar hon sig.

– Jag sålde ju aldrig den för den snoddes, så jag har aldrig sålt den. Jag vill förtydliga det för alla som har skickat de här mailen, säger hon.

Glenn Hyséns reaktion på fejkade autografen

När programledaren för Breaking news ifrågasätter Helena menar hon att det aldrig var tanken att sälja den fejkade autografen på riktigt.

– Nej, aldrig, säger hon.

Anton Hysén som även han är med i Breaking news berättar att hans pappa Glenn inte blev speciellt glad när han såg på tv vad Helena hade gjort.

– Han var inte jättepositiv. Men jag sa ”det är ett skämt, det är bara en autograf. Slappna av”, berättar Anton.

Breaking News sänds måndag till torsdag klockan 22.00 på Kanal 5.

FOTO: Kanal 5

Annons