LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns nya ord om relationen med barnen

30 apr, 2020 
Glenn Hyséns barn Annie och Anton.
Nu berättar Glenn Hysén för Hänt hur relationen med hans barn är idag.
Samtidigt passar han även på att ge en liten pik till sin ex-fru.
Annons
Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

Det är ingen hemlighet att Glenn Hysén, 60,  har haft ett komplicerat förhållande till sin exfru Helena Hysén och deras gemensamma barn Anton, 29, och Annie, 26, på senaste tiden.

I familjens egna tv-serie Hyséns fick tittarna hintar om familjebråket. Bakgrunden är ett bråk mellan barnens mamma Helena och Camilla Lendott, 50, – där barnen tagit Helenas parti.

I Glenns egna podcast Göttänna  har han tidigare berättat om relationen till barnen Anton och Annie. Då sa han att tv-serien Hyséns inte hjälpte till att förbättra relationen – utan att det snarare blev värre.

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre – men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr, sa Glenn Hysén 2019 i podcasten och fortsatte:

Annons

– Jag hoppas ju naturligtvis att det blir bättre, det är mina egna barn. Jag vill inte ha det så här. Men av olika anledningar har det blivit så här och jag kan inte bara slicka röv hela tiden. Det är så mycket skitsnack därifrån gentemot Camilla, oftast då. Det är inte lätt.

Glenns nya ord om familjen

När Hänt kontaktar Glenn nu berättar han hur relationen till barnen är idag.

– Det är samma sak än idag. Det är ingen kontakt där, säger han och fortsätter:

– Jag sprang på Anton för tre, fyra veckor sedan på centralen. Det är det enda.

Hur känns det då, att inte ha någon kontakt med sina barn? 

– Ja, vad ska man säga. Det är status quo.

Din ex-fru och Anton är ju med i Hela kändis Sverige bakar nu, det är inget du ska se då? 

– Jag kollade aldrig på det programmet innan heller. Så det är inte för att de är med. Utan jag kan inget om bakning eller sådan skit, så det spelar ingen roll vilka som är med. Jag tittar inte på det ändå, säger Glenn.

FOTO: KANAL 5/DPLAY

Annons