ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glenn Hysén om skadorna – nu berättar han om hälsan

17 maj, 2023 
Simon Lundh
Glenn Hysen
Glenn Hysén har en lång och aktiv karriär bakom sig och i höst fyller han 64 år.
Nu berättar han hur det ser ut med hälsan idag.
– Det känns ju lite, säger Glenn till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson om sorgen i familjen: “Kalles mamma”Brand logo
Tommy Nilsson om sorgen i familjen: “Kalles mamma”

Glenn Hysén, 63, har de senaste åren medverkat i ett flertal produktioner på tv. Han har dansat i Let´s dance, letat nycklar i Fångarna på fortet och även hunnit med att medverka i sin egen realityserie Hyséns på Kanal 5. Där vi fick följa Glenn, hans familj och deras liv i vardagen hemma i Göteborg.

Förutom sin medverkan i diverse program slog Glenn igenom till en början för den svenska publiken på fotbollsplan. Under sin karriär representerade han stora klubbar som engelska Liverpool och italienska Fiorentina, men mest förknippad är han kanske med sina insatser i det svenska herrlandslaget i fotboll.

Glenn Hysén om hälsan – så mår han idag

En lång karriär på den gröna mattan har det med andra ord blivit för Glenn. Ett liv som har haft sin påverkan på honom.

För Hänt berättar nu Glenn om hur hans hälsotillstånd ser ut idag.

– Jag har inga jätteproblem, men det känns ju att man har spelat fotboll hela livet. Knäna knackar och det känns ju lite, men det är inget man behöver göra någonting åt, säger han.

Annons

Även om Glenn inte har några större problem berättar han vidare att hans professionella karriär har tagit ut sin rätt på kroppen genom åren.

– Jag har dragit sönder axeln och opererat den en gång. Sedan har jag en tå som är bruten. Jag har aldrig haft några knäskador eller allvarliga grejer, men det är mycket tur också, säger Glenn.

Glenn Hysén drog sönder muskeln

Det är dock inte bara axeln och tån som Glenn skadade under sin aktiva karriär, utan skadorna har kommit en efter en. Även om han inte känner av det nuförtiden.

– Jag har dragit sönder baksidan på låret en gång. Då fick de fixa fast muskeln där bak. Det gick över och jag har inga problem med det nu.

Ändå säger Glenn själv att han har blivit skonad från de värsta skadorna. Något som han är glad över.

– Jag hade flyt och var bra tränad under min karriär. Som försvarspelare så delar man ut mer stryk än man får själv.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Anders Deros/Aftonbladet

Annons