Artikeln innehåller reklamlänkar

Glenn Hyséns dotter Annie om pojkvännens otrohet

Annie Hysén om uppbrottet från pojkvännen

Annie Hysén har över en natt blivit Sveriges nya tv-stjärna via realityserien Hyséns i Kanal 5. Nu berättar Glenn Hyséns dotter upp om uppväxten, kärlekslivet – och varför hon inte kan träffa sin pappa på grund av hans nya relation med fästmön Camilla Bogren.

I den nya realityserien Hyséns som haft premiär  på Kanal 5 syns har Glenn Hyséns, 58, dotter Annie Hysén, 24, en stor plats. Att växa upp med fotbollsstjärnan som pappa har förstås varit speciellt och hon minns åren när hon mest tyckte att det var en nackdel.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

– När man var liten fattade man ju inte hur stor han var utan tyckte mest det var jobbigt när folk stannade honom hela tiden och ville prata,men nu förstår man ju, folk tycker om honom. Alla blir glada och mina vänner gillar ju honom och han är ju alltid så positiv, allt ordnar sig, berättar Annie Hysén för Hänt.

Att växa upp med Glenn har också fört med sig mycket skatt, något hon idag berömmer sn pappa för.

– Han var borta mycket när jag var liten, men när han väl var hemma var han rolig, vi hade kul, han har ju alltid haft barnasinnet kvar.

I Kanal 5:s realityserie om familjen Hysén är Annie tillsammans med brodern Anton Hysén och pappa Glenn Hysén de som har mest tid i rutan. Annie är den mest anonyma av familjetrion, men det fanns aldrig någon tvekan att ställa upp i programmet – istället ser Annie det som ett självklart beslut.

– Vi är ju vanliga människor med vanliga jobb och jag bjuder gärna på mig själv. Jag tycker det är jättekul och har fått massa bra respons, framför allt av kollegorna. De gillar serien.

Samtidigt var det så klart ovant att se sig själv på tv.

– Först var det lite jobbigt att se sig själv, men sedan släppte jag det. Jag är jag, helt enkelt, konstaterar hon.

Sin pappa skulle hon vilja träffa mer, men det är svårt då han har en relation med Camilla Bogren, 52, sedan tre år.

– Det är klart jag skulle vilja träffa honom oftare, men han är ju in en relation nu och vi alla har ju rätt fullt upp med våra liv, konstaterar hon. 

Själv jobbar Annie Hysén skift på Volvo i Göteborg. En vecka dag och en vecka kväll. Hon är singel sedan 1,5 år, men har haft otur med sin senaste pojkvän.

– Han hade en annan under tiden. Till slut kom den andra tjejen på det och kontaktade mig och tillsammans konfronterade vi honom. Sedan dess har hon och jag varit vänner. Men jag trivs med livet och mår jättebra nu.

Se Annies tårar i programmet Hyséns här:

LÄS OCKSÅ: Anton Hysén ryter ifrån mot pappa Glenn – efter intima kärleksfrågan

LÄS OCKSÅ: Glenn Hyséns barn i tårar – vägrar träffa fästmön Camilla

FOTO: Kanal 5

FRÅN FÖRSTASIDAN