TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Glenn Hyséns avslöjande för serien Hyséns framtid

12 jul, 2020 
Anton och Glenn Hysén
Glenn Hysén och hans familj hade tillsammans tv-serien Hyséns.
Men reality-programmet lades plötsligt ner och relationen mellan familjemedlemmarna har varit frostig.
Nu berättar Glenn för Hänt om tankarna kring en ny säsong och hur relationen till barnen ser ut idag.
Annons
Mystiken kring Anton Hyséns kärlekslivBrand logo
Mystiken kring Anton Hyséns kärleksliv

I programmet Hyséns fick tittarna följa det forna fotbollsproffset Glenn Hysén, 60, och hans familj. Men under inspelningen av serien blev stämningen minst sagt frostig mellan familjemedlemmarna. Det stod sedan klart att Kanal 5:s realityserie tvingats läggas ner till följd av de storbråk och konflikter som uppstått inom familjen.

Storbråket splittrade familjen

När Glenn Hysén gifte sig med kärleken Camilla Lendott, 51, förra sommaren valde hans barn Annie Hysén, 25, och Anton Hysén, 29, att inte närvara på bröllopet. Istället spenderade de tid tillsammans med sin mamma Helena Hysén, 58, det vill säga Glenns ex-fru. Efter detta har Glenn berättat öppet att han och barnen inte längre har någon kontakt.

Bakgrunden till den obefintliga kontakten är i grunden ett bråk mellan Helena Hysén  och Camilla Lendott – där barnen tagit Helenas parti.

Glenns kärlekslycka med Camilla

När Hänt når Glenn berättar han att relationen med Anton och Annie är obefintlig även idag.

Annons

– Det är samma. Anton och Annie, det är likadant som vanligt. Det är väl inte världsbäst, det är det inte, men vad ska jag göra. Jag kan inte göra så mycket, säger Glenn och fortsätter:

– Jag lägger ingen energi på det längre. Det är som det är.

Istället fokuserat nu Glenn på att njuta av sommaren tillsammans med Camilla. Och kärlekslivet visar sig gå strålande.

– Det går fantastiskt bra. Just nu sitter vi ute på ballongen och njuter. Har gött väder och tar en bira. Det är det vi gör just nu. Det är jättebra, säger Glenn.

”Vi har spelat in lite goa grejer”

Men Glenn har inte bara suttit och njutit av solen under den senaste tiden.

–Det är väldigt mycket på gång just nu i de här konstiga tiderna. Jag kan inte säga vad det är men det är mycket på gång, säger han kryptiskt.

När Glenn får frågan gällande ifall det handlar om ett nytt tv-uppdrag, svarar han hemlighetsfullt.

– Det kan bli det. Det vet jag inte ännu. Vi har spelat in lite goa grejer som inget vet vad det är för någonting. Men det känns jävligt bra. Det kan bli hur bra som helst och det kan bli hur dåligt som helst.

Annons

Framtidsbeskedet för Hyséns

Han avslöjar dessutom att han inte stängt dörrarna till möjligheten för ännu en säsong av Hyséns, även om det i nuläget inte finns planer för en uppföljning.

– Inte vad som är planerat men jag skulle gärna göra det, för jag tyckte det var skitroligt att göra. Det var skitkul att spela in så jag skulle gärna gör ett par sånna till, säger Glenn.

Vilka den nya säsongen isåfall skulle handla om har Glenn flera förslag på.

– Mig och även mina andra barn. De var ju inte med någonting på förra grejen så det hade ju varit kul. Men nu vet jag inte om de vill eller har lust, för det kan inte jag svara på.

Så om Glenn dyker upp i tv-rutan framöver återstår att se men en sak är iallafall säker – han ser glatt på vad framtiden har att erbjuda.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Jåma Naina Helen/TT

Annons