LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Glenn Hysén om förändrade relationen med Annie och Anton

28 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Glenn Hysén berättar om känslorna kring frostiga relationen med barnen Annie och Anton Hysén.
Glenn Hyséns relation till barnen Annie Hysén och Anton Hysén är idag obefintlig.
När Glenn gifte sig med kärleken Camilla i somras bojkottade barnen sin pappas bröllop.
Nu berättar Glenn om sina känslor över den brustna relationen.
– Naturligtvis hoppas jag att allt kommer att lösa sig någon gång, säger han till Aftonbladet.
Annons
Glenn Hysén har gift sigBrand logo
Glenn Hysén har gift sig

För bara några dagar sedan stod det klart att Kanal 5:s realityserie Hyséns läggs ner till följd av de storbråk och konflikter som uppstått inom familjen. Detta var Aftonbladet först att rapportera om. Tv-serien hann sändas i två säsonger innan beslutet togs att inte göra fler säsonger.

I programmet fick tittarna följa det forna fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, och hans familj. Men under inspelningen av serien blev stämningen minst sagt frostig mellan familjemedlemmarna och idag har Glenn inte någon kontakt alls med barnen Annie Hysén, 25, och Anton Hysén, 28. Den obefintliga kontakten har dock inte sin grund i alla turer kring Hyséns, menar Glenn Hysén.

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre – men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr, sa han nyligen i podcasten Göttänna.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Barnens ord om relationen

När Glenn Hysén gifte sig med kärleken Camilla Lendott, 51, somras valde Annie och Anton Hysén att inte närvara på bröllopet, utan tillägnade dagen tillsammans med mamma Helena Hysén, 58, det vill säga Glenns ex-fru. Sedan Camilla hamnade i bråk med Helena har barnen tydligt tagit sin mammas sida.

När Annie och Anton hörde pappa Glenns uttalande i podcasten Göttänna satte de ner foten.

”Vi , Annie och Anton, har nu fått nog av dessa påhopp. Att vi vägrar prata med pappa? Det är nog något han kommit på själv för det var mer än vad vi visste? Att gå ut offentligt och föra en debatt och diskutera vår relation öppet gentemot varandra är under all kritik. Vi har försökt att prata med pappa om varför vi inte kan acceptera denna situation, då pappa inte är mottaglig och förstår läget utan hela tiden skall skylla över det på oss barn”, skrev de i ett sms och fortsatte:

Annons

”Allmänheten har ju fått ett intryck av att vi bojkottade bröllopet av en endaste anledning, Men det ligger så mycket mer bakom det. Tyvärr kan endast pappa tro att vi tagit vår mamma i försvar som egentligen inte har någonting med vår relation att göra. Det här grundar sig i att vår pappa inte tar ansvar och gör sitt egna tänk och förstår hur en pappa och barn-relation skall vara”.

”Är Annie och Anton som har bollen”

I en ny intervju med Aftonbladet talar nu Glenn Hysén ut om hur han mår efter alla konflikter med barnen.

– Jag mår hur bra som helst. Jag har försökt hur många gånger som helst, men nu räcker det. De bör kanske ta tag i allt och ringa någon gång och fråga hur det är. Det är Annie och Anton som har bollen, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det är klart att jag älskar dem över allt annat ändå. Men jag kan inte göra mer nu. Om de inte vill träffa Camilla, vad har jag för alternativ? Men naturligtvis hoppas jag att allt kommer att lösa sig någon gång.

Vidare i intervjun förklarar Glenn Hysén att han inte ser det som att han har gjort något fel. Han ber istället Annie och Anton att ändra tankesätt kring situationen:

– Väx upp! Tänk till lite. Som det är nu är det bara Helena som styr och ställer, säger han.

FOTO: TT/Anders Deros, TT/Helen W. Jååma Naina

Annons