TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Glenn Hysén: "Jag slängde en lott värd fem miljoner"

15 feb, 2015 
AvPontus Varg
Glenn Hysén slängde en lott värd fem miljoner i papperskorgen. I sista sekunden insåg han sitt misstag.
Annons

Enligt den gamla fotbollsramsan heter alla heter Glenn i Göteborg. Om det stämmer låter vi vara osagt. Men en sak är säker – det finns bara en Glenn Hysén, 55, i Göteborg. Nyligen höll den gamle bolltrollaren på att slänga en framtida miljonvinst i papperskorgen.

Glenn skulle ta bussen till fästmön Therese Skoglund, 35, som bor i Kungälv norr om Göteborg. Innan han klev på bussen köpte han en Ramlösa och en tidning på Pressbyrån.

– Vid kassan tänkte jag, va fan, jag tar två Trisslotter också, säger Glenn till GT.

Foto: IBL
Foto: IBL

När han kom fram till Kungälv kastade han hela påsen med allt innehåll i en papperskorg på bussen – även de oskrapade Triss-lotterna. Men precis innan han klev av insåg han misstaget och började riva “som en tok” i papperskorgen.

Annons

Glenn fick tag på lotterna och skrapade dem på stationen. Han fick upp tre tv-apparater, men visste inte vad de betydde. När han frågade ett väntande par insåg han att han höll en potentiell storvinst i händerna.

Den 7 april ska han skrapa Triss i TV4-studion. Han vinner minst 50 000 kronor, men kan även gå hem med en vinst på fem miljoner kronor!

Om det blir mycket pengar kan hans fem barn skatta sig lyckliga.

– De ska hålla sin tummar väldig mycket. Desto mer jag vinner, desto mer pengar får de, säger Glenn.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons