Glenn Hysén i hätskt ordkrig med ex-frun Helena

Konflikterna mellan Glenn Hysén och exhustrun Helena Hysén fortsätter.

Det bittra bråket mellan Glenn Hysén och hans ex Helena fortsätter. Helena hävdar att Glenn har blivit manipulerad av fästmön Camilla Lendott. ”Jag har fått nog! Och det är inte Helena vad vid”, säger Glenn till Hänt.

Intrigerna i familjen Hyséns tycks aldrig ta slut. För några veckor sedan stod det klart att Helena Hysén, 57, portas från nya säsongen av populära realityserien Hyséns efter krav från exmaken Glenn Hysén, 59, och fästmön Camilla Lendott, 50.

Camilla har också hävdat att Glenn bett Helena att byta efternamn, medan Helena hävdar att han aldrig tagit upp frågan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Den rådande situationen har fått dottern Annie Hysén, 24, att gå i taket. Hon hävdar att pappa Glenn har blivit som förbytt sedan Camilla kom in i bilden.

– Jag har ifrågasatt varför mamma inte ska vara med i programmet. Hon är ju vår mamma och hon har tre barn med pappa. Camilla är inte ens en Hysén, men han kan inte ta egna beslut utan ska alltid lyda henne. Jag tycker det känns fruktansvärt tråkigt att en person kan tillåta sig att förändras på grund av någon annan människa, sa hon nyligen till Nöjesbladet.

Nu menar Helena Hysén att ytterligare en infekterad konflikt har uppstått. Dock vill hon inte gå in på vad det handlar om.

– Men jag kan inte prata med honom. Det går inte, och det gör mig så ledsen. Han är så manipulerad av Camilla… Jag har känt Glenn i 35 år och det är inte samma person längre. Det är sådan otrolig osämja mellan oss och det är verkligen tragiskt.

”Jag var en jävla toffel förut”

Helena poängterar att hon absolut inte vill Glenn något ont.

– Jag hatar inte Glenn. Han är ju far till mina barn. Men jag avskyr den person han har blivit.

När Hänt når Glenn är han mäkta less på alltsammans och säger sig inte heller veta något om en ny konflikt.

– Det vet jag inte vad det kan vara… Det är väl något hon har hittat på som vanligt. Jag vet inte alls vad hon syftar på.

Helena tycker det är ledsamt att du blivit så annorlunda sedan Camilla kom in i bilden.

– Grejen är att jag var en jävla toffel förut. Jag sa bara ja och nej hela tiden. Men nu har jag börjat ryta ifrån. Jag har fått nog! Och det är inte Helena vad vid.

Hon menar också att ni har svårt att kommunicera?

– Haha! Ja, det är klart. Hon skriker ju bara mest. Helena är dessutom inte den lättaste att komma överens med. Får hon inte som hon vill är allt åt helvete. Hon vet nog inte vad självkritik är och kan väl inte ens stava till det, säger Glenn och fortsätter:

– Och det här med att Camilla får skit för allt… Vad har hon med saken att göra? Men hon har absolut påverkat mig och gjort att jag vågar säga ifrån. Och det är jag glad för!

LÄS MER: Därför vägrar Glenn Hyséns dotter Annie att gå på bröllopet

LÄS MER: Glenn Hyséns reaktion på exfrun Helenas tilltag efter skilsmässan

Senaste nytt