Glenn Hysén ensam igen: "Jag och Therese har gjort slut!"

Glenn Hysén är singel igen. Efter två år har det tagit slut med Therese. "Vi trodde det skulle funka, men det gjorde det inte."

Tur i spel, otur i kärlek, heter det. Det är något fotbollslegendaren Glenn Hysén, 55, kan skriva under på. Efter en semesterresa i Danmark under påskhelgen valde Glenn och hans 20 år yngre fästmö Therese Skoglund att gå skilda vägar efter drygt två år ihop. Bara fyra dagar senare skrapade Glenn fram 50 000 kronor på Triss i Nyhetsmorgon. När programledarna Steffo Törnquist, 59, och Jenny Strömstedt, 42, frågade Glenn vad han tänkte göra med pengarna utbrast han:

– Det blir väl sprit för allting!

Sagt och gjort. Dagen efter Triss-skrapet brände han drygt hälften av vinstsumman, enligt egen utsago, under en krogkväll i Göteborg. Kanske försökte Glenn dränka sina sorger? Till GT säger han att han tycker att det är “tråkigt” att förhållandet med Therese är över.

– Vi hade inte samma värderingar på livet. Hon är ju 20 år yngre än mig och ja, vi funkade inte helt enkelt, säger han, men vill inte gå in djupare vad som orsakade separationen.

"Man måste få sörja och älta", säger Therese efter uppbrottet från Glenn. Foto: Jonas Hessman

“Man måste få sörja och älta”, säger Therese efter uppbrottet från Glenn. Foto: Jonas Hessman

Glenn och Therese är dock fortfarande goda vänner.

– Hon är en görgo tjej och en underbar människa. Vi trodde att det skulle funka, men det gjorde det inte.

Även Therese sörjer uppbrottet men berättar att det var ett gemensamt beslut.

– Det är fortfarande lite känsligt. Vi har haft det jättebra och det har varit kärlek från bådas håll, säger hon och berättar att det varit mycket tårar sedan uppbrottet annandag påsk.

– Man måste få sörja och älta, samtidigt vet jag ju att livet går vidare. Det är klart att man kan bygga ett förhållande på kärlek, men man måste passa in i varandras liv, säger hon.

Glenn har tidigare berättat att de varit ifrån varandra i längre perioder eftersom han arbetar med spelbolaget Unibet på kvällar och helger, medan Therese, som är förskolelärare, har ett vanligt nio till fem jobb. Ibland har de inte setts på flera veckor.

Andra läser:

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: ”Cancern är tillbaka”

Aina Lesse: ”Jag är sjukt nöjd med mina tuttar”

Våren är äntligen här – Madde och Leonore lekte i parken

SENASTE NYTT!