TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glenn Hysén är rojalist: "Kungen går väl på porrklubbar som vilken normal människa som helst!"

05 apr, 2015 
AvCharles Thulin
Glenn Hysén klandrar inte kungen om han skulle bli sugen på ett porrklubbsbesök. "Han är nog normal i huvudet som vilken människa som helst."
Annons

I årets säsong av Mästarnas mästare är förra fotbollsproffset Glenn Hysén, 55, en av de som gör upp om titeln. Privat är Glenn förälskad igen. Som Hänt Extra tidigare rapporterat är han nyförlovad med Therese Skoglund, 35, som han lever särboliv med. Att gifta sig finns inte på kartan. Anledningen är två kraschade äktenskap.

– Jag gifter mig inte en gång till. Det har ju sketet sig två gånger så varför gå in och rota igen där då? Therese är med på det. Hon bor i Kungälv, bara 20 minuter härifrån och hon har två barn så den biten är avklarad. Det är bara att njuta. Det är världsbäst varje gång man träffas, säger Glenn till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare var Glenn gift med Helena men de skilde sig då han träffat en annan kvinna. Idag har de en bättre relation.

– Förr var det katastrof, det var världskrig. Det är väl inget man går och drömmer om, att skilja sig. Det är ett misslyckande men omständigheterna gjorde att det blev som det blev. Att vara skild två gånger är värdelöst men så är det. Jag har trampat snett två gånger.

Foto: Jonas Hessman
Foto: Jonas Hessman

Under fotbollskarriären var Glenn en vägg i försvaret och 1988 blev han inbjuden till slottet och en middagsbjudning med kung Carl Gustaf, 68.

Annons

– Det var en grym upplevelse men det var rätt stelt med grevar och Baron von Flagga.

Efter middagen, minns han, när alla knäppte upp flugorna kom hovets dåvarande presschef fram och frågade Glenn om det önskades talas med kungen.

– Men jag sa nej. Jag fattade inte vad han ville mig. Jag var inte kaxig utan mer chockad över att han skulle vilja prata med mig. Jag ångrar det, säger Glenn och fortsätter:

– Jag tror kungen är en rätt skön snubbe, han är nog normal i huvudet. Kungen går la på porrklubbar som vilken normal människa som helst.

Andra läser också:

Annons