Glenn Hysén ångrar tabben i kungahuset: ”Var inget illa ment”

Glenn Hysén har inte gjort mycket han ångrar i livet. Men att han fick en chans att träffa kungen och då tackade nej, kan han inte släppa.

Glenn Hysén, 58, trivs bra med livet just nu. I podcasten “Värvet” berättar han att han har fullt upp med att skriva krönikor, spela in poddar och vara med i tv-program.

Den före detta fotbollsspelaren tycks alltid vara på gott humör, vilket föranleder programledaren Kristoffer Triumf att ställa frågan om han någonsin haft ångest.

– Jag tror aldrig jag har haft det faktiskt. Inte vad jag kan komma på i alla fall, säger Glenn Hysén.

Men när han funderat en stund kommer han på en sak som han ångrar.

– Det var när vi var inbjudna till kungahuset. Det har ju inbjudningar varje år, två eller tre stycken. Det var 1988, berättar Glenn Hysén.

Han minns att han bar frack och hans dåvarande fru, Helena, hade en vacker långklänning. Efter middagen kommer Elisabeth Tarras Wahlberg, dåvarande informationschef för hovet, fram till Glenn.

– Hon kommer fram till mig: “Önskas det talas med konungen?”. Jag tänkte i fem sekunder: “Varför då?” Nej, sa jag. Vad vill han mig? säger Glenn Hysén.

Han fortsätter:

– Det var inget illa ment. Jag blev lite småchockad. Men så här i efterhand ångrar jag ju mig.

Glenn Hysén berättar att han gärna hade pratat med kungen, men att han i ren förvåning tackade nej då han var i ett annat rum.

– Det kändes som att det var lite nonchalant liksom, men det var inte det jag menade. Jag fick en chock bara, vad fan, vad ska jag snacka med honom om? Men han verkar ju jävligt skön liksom, säger Glenn Hysén.

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: HÄR BRYTER GLENN HYSÉN IHOP TOTALT MITT I JULBAKET

LÄS OCKSÅ: Glenn Hyséns viktras efter upptäckten – så har han ändrat sitt liv

SENASTE NYTT!