Gisele Bündchens skrytiga våning i New York!

Kika in i modellen Gisele Bündchen och hennes man fotbollsstjärnan Tom Bradys storslagna lägenhet i New York.

Supermodellen Gisele Bündchen, 36, och hennes man, fotbollsstjärnan Tom Brady, 39, älskar New York. Och när vi får en titt in i parets hem förstå vi varför! Lägenheten ligger i ikoniska Flatiron-området, på hisnande 47e våningen. Där huserar familjen på ett helt våningsplan med tre sovrum och två badrum. Från golv till tak sträcker sig enorma panoramafönster som ger milsvid utsikt över den pulserande staden, Hudsonfloden och Central Park. Bara att sitta i vardagsrummet kan ge den känslige svindel.

Men trots det magnifika boendet har paret redan bestämt sig för att flytta. Är du sugen på en övernattningslägenhet i “The Big Apple” kan stället därför bli ditt för nätta 150 miljoner kronor. Istället har Gisele och Tom nämligen köpt en ny lya för 170 miljoner kronor i trendiga Tribeca. Den nya lägenheten är i byggnadsstadiet och ska vara färdig 2018.

GISELE BUNDCHEN rocks the runway for Colcci during Sao Paulo Fashion Week in Brazil.

Gisele är världens bäst betalda supermodell.

De breda ekplankorna på golvet ger en rustik känsla samtidigt som inredningen andas modernitet och det topputrustade köket bjuder in till matlagning och här finns gott om plats för middagsgäster. Kanske är det de nya grannarna som den brasilianska skönheten vill åt? Bostadsområdet är strösslat med kändisar som Beyoncé och Jay Z, Jennifer Lawrence och Taylor Swift. Det finns också möjlighet att de träffar på Toms ex, skådisen Bridget Moynahan, 45, som bor i närheten.

Tom och Bridget har sonen John, 9, tillsammans så närheten till varandra underlättar för alla. Gisele och Tom har också två gemensamma barn, Benjamin Rein, 7, och Vivian Lake, 3.5 som i den nya våningen kommer ha gott om plats att springa runt på. Hela 1524 kvadratmeter har de till sitt förfogande. Byggnaden kan även stoltsera med eget gym, squashbana och inomhuspool. Det finns alltså inga ursäkter för Tom och Gisele att inte komma iväg och träna. Skulle de ta sig igenom ett svettigt pass kan de sedan slappna av med lite tid i bastun – och välja mellan vanlig eller ångbastu. Förutom skrytlägenheterna i New York äger de också ett hus i Brookline i Massachusetts där de bor under fotbollssäsongen. Tom Brady är ju quarterback för New England Patriots. Skönt, om de vill komma undan standens brus för en stund…

Se bilderna från deras coola lägenhet nedan:

Det behövs ingen konst på väggarna med panoramafönster från golv till tak!

Badrummen bjuder på magnifik utsikt…

…och insyn.

Look inside the home of Tom Brady and Gisele Bundchen

Det är öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök

Vilket är perfekt när man ska ha middag

Myshörnan är inredd med mycket textil och givetvis en stor soffa!

Kontoret är placerat med utsikt över Empire State Building

När man tröttnat på att gå runt i lyan kan man alltid ta hissen ner till poolen

Look inside the home of Tom Brady and Gisele Bundchen

Ni hittar Gisele och Tom på 47e våningen

Foto: IBL, Stella

LÄS MER: Supermodellen Gisele Bündchen lär av sina barn: ”De har fullbordat mitt liv”

SENASTE NYTT!