Supermodellen Gisele Bündchen lär av sina barn: "De har fullbordat mitt liv"

Supermodellen Gisele Bündchen lär av sina barn: "De har fullbordat mitt liv"

Familjen framför allt. Supermodellen Gisele Bündchen håller på balansen mellan karriär och familj.

Förra året lät världens bäst betalda modell meddela att hon gått sin sista catwalk efter cirka 20 år i branschen. Numera modellar Gisele Bündchen, 35, bara när hon känner för det.

– Jag har jobbat väldigt hårt, sedan jag var 14 år gammal, för att vara där jag är i dag, säger hon i en öppenhjärtig intervju med den amerikanska tv-kanalen CBS.

Gisele Bundchen har hyllat sin och maken Tom Bradys kärlek.

Gisele Bündchen har hyllat sin och maken Tom Bradys kärlek.

Men hon är långt ifrån pensionerad och sedan avskedet har Gisele haft ännu mer tid att engagera sig för miljön. Hennes bok “Gisele”, som täcker hennes resa i modevärlden, har redan sålt bra och spelar en viktig roll i arbetet.

Jag är så tacksam för allt stöd. Särskilt eftersom 100 procent av mina intäkter går till utbildning och miljöprojekt i Brasilien“, skriver hon på Instagram.

Maken Tom Brady, 38, hans son John, 8, samt deras gemensamma barn Benjamin, 6, och Vivian, 3, är hennes främsta prioritering. Hon ser alltid till att vara närvarande när de är tillsammans.

– Kvalitetstiden som jag får spendera med min familj är väldigt viktig. Jag känner att jag upplever alla delar av mitt liv utan skuldkänslor. Mina barn har varit mina viktigaste lärare. De har fullbordat mitt liv på så många sätt.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN