LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gina Dirawi: "Män är överskattade"

01 okt, 2016 
AvLotta Gray
Gina Dirawis nya roll i musikalen Donna Juanita har fått henne att ifrågasätta normen för för kvinnor i samhället.
Annons

Programledaren Gina Dirawi, 25, har ruttnat helt på män. Nu berättar hon hur trött hon är på att de hela tiden får credd för obetydliga saker.

– Om en kille under min uppväxt tog bort ett glas han druckit ur och diskade det fick han applåder. Män höjs till skyarna för saker som inte är någonting, berättar hon i DN.

Gina Dirawi
Gina Dirawi är både komiker, programledare och skådespelerska.

Gina är aktuell i rollen som “Donna Juanita” i musikalen med samma namn på Kulturhuset. Det är rollen som har fått henne att ifrågasätta normen för kvinnor både i uppsättningen och i samhället.

– Det finns ingen mer överskattad varelse än mannen. Medan kvinnor i hela världen inte får kredd för det de gör, säger hon till Dagens Nyheter och fortsätter:

– Så fort jag som utländsk kvinna börjar svara tillbaka mot folk uppfattas jag som en aggressiv och hård person. Egentligen är det ju tyckarna som är ett gäng mobbare. Svårt att veta om man ska vara ett offer eller vara aggressiv.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons