LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gift vid första ögonkastet-Alexander ska bli pappa: ”Aldrig varit så lycklig”

02 jun, 2024 
Linn Seipel
gift vi första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet-Alexander ska äntligen få bli pappa!
Till Hänt berättar tv-profilen nu om den ofattbara glädjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur lika är Gåsmamman-casten sina roller?Brand logo
Hur lika är Gåsmamman-casten sina roller?

Alexander Sjöstrand, 41, sökte kärleken i Gift vid första ögonkastet 2023 där han parades ihop med Lina Tomikas, 38. De valde att fortsätta att vara gifta efter programmets slut, men det blev ingen långvarig historia.

– Vi hade en bra sista vecka men sen gick det bara några dagar innan vi kände att det inte funkade, sade han då till Sydsvenskan.

Det slutade i skilsmässa – men kärlekslyckan vände ändå snabbt. Runt knuten väntade nämligen sin nuvarande flickvän Sara, som han haft kontakt med redan sen innan sin medverkan i GFVÖ.

– Innan vår första dejt berättade jag att jag skulle vara med i programmet. Jag kände att det bästa var att vara ärlig från början. Till en början var det lite jobbigt. Men hon har stått kvar och det uppskattar jag jättemycket, sade Alexander till Hänt då de blivit offentliga.

alexander i gfvö

Gift vid första ögonkastet-Alexander Sjöstrand ska bli pappa – ofattbara lyckan

Och lyckan har aldrig varit större – de ska nämligen bli föräldrar till sitt första barn! Det är i ett meddelande till Hänt som Alexander delar med sig av den glada nyheten:

Annons

”Under många år har jag haft en stor barnlängtan, vilket också lyftes under vår säsong i GVFÖ. De senaste åren har denna dröm varit långt borta eftersom jag var singel under många år och hade svårt att hitta någon att dela livet med. Fram tills förra året då jag träffade Sara, vilket är det bästa som hänt mig. Sedan dess har otroligt mycket skett. Flytt till storstaden, nytt jobb och sambolivet. Dessutom uppfylls livsdrömmen i slutet av oktober, då vår familj blir tre. Som vi längtar efter vår son <3”, skriver den blivande pappan till Hänt.

Han fortsätter berätta om glädjebeskedet:

”Jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Det är verkligen en livsdröm som slår in med att få bli pappa och förälder tillsammans med Sara. Första tiden efter GVFÖ var tungt med tanke på att vi skiljde oss men jag är oerhört glad idag och det är också tack vare GVFÖ erfarenhet som gör att det funkar så bra med Sara”.

Stort grattis!

FOTO: Ulrika Malm/SVT, skärmdump SVT, Instagram

Annons