LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-Arvids starka ord efter mötet med Jonas Gardell

21 jul, 2023 
Moa Risberg
Jonas Gardell
Jonas Gardell la nyligen ut bilder på Tv-kändisar som han träffat.
Kändisarna var inga mindre än Gift vid första- Ida och Arvid.
Nu berättar Arvid om det känslofyllda mötet med idolen Gardell.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dotternBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Arvid och Ida visar upp nyfödda dottern

Nyligen sändes programmet Gift vid första ögonkastet på SVT som blev en riktig tittarsuccé. I programmet fick vi följa de fyra paren som sa ja till att gifta sig och leva med varandra efter deras allra första möte, inför vänner och familj.

Ett av paren som som fann varandra direkt under programmet var Ida Lind, 35, och Arvid Stark, 34, som idag fortfarande lever tillsammans som gifta.

I det sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet fick tittarna en glad överraskning, när Ida och Arvid berättade att de var gravida och väntade en dotter.

När avsnittet släpptes hade paret redan blivit föräldrar fått sin två veckor gamla dotter - Rakel, något som de fått dölja under en lång tid för offentligheten.

Även kändisar är fans till kändisar

Programmet har verkligen blivit en succé, nyligen delade även artisten, komikern, författaren och mångsysslaren Jonas Gardell med sig av en fanbild på paret.

I inlägget skriver Jonas att han nyss börja kolla på programmet Gift vid första ögonkastet och att han blivit helt star struck när han sett Ida och Arvid på premiären av Barbie-filmen och att han blygt bett om att få en selfie med dem.

Annons

I inlägget skriver Jonas Gardell om känslan efter att ha träffat paret.

”Har skrutit hela morgonen med att lilla jag träffat TV-KÄNDISAR OMG”

Nu berättar Arvid om mötet med Gardell

Det var inte bara Jonas som blev star struck efter mötet, även Arvid berättar i en intervju med Hänt att Jonas länge varit en betydande förebild för honom.

Hur var det att träffa Jonas?

– Det är ju toppen, jag älskar jonas Gardell, han är fantastisk, säger Arvid.

Vad sa han till er när ni träffades?

– Han sa det jag har bara sett första avsnittet så spoila inget, men han älskade det han såg. Jag avslöjade ingenting, men jag sa att du har mycket att se fram emot, säger Arvid

Han fortsätter att berätta om mötet med förebilden Jonas.

– Sen frågade jag honom faktiskt, för han har inspirerat mig mycket, så jag frågade honom hur gör man egentligen för att stärka sin självkänsla för du känns så himla trygg i dig själv. Då sa han det att under min uppväxt och en barndom som var trasslig och turbulent på många sätt så bestämde jag mig när jag var 15 att sluta vara offer. Så det tyckte jag var så himla fint att han ändå delade med sig av det som varit viktigt för honom, säger Arvid.

Annons

Har du följt honom länge?

– Ja, både honom och Mark, jag lyssnade på Marks sommarprat, han hade ju sitt sjunde och jag tycker båda de är fantastiska. Asså dom är ju precis som jag försöker vara i det lilla, liksom att våga vara mig själv och våga vara autentisk.

– I det tycker jag han är en jättestor för mig både förebild och inspirationskälla, så de var jättefint att få säga det till honom också.

Hur kändes det att han la ut bild på er och var starstruck över att träffa er?

– Ja men det var jättekul, för det var ju så ömsesidigt. Så det var ju fantastiskt.

FOTO: TT & SVT

Annons