LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvid Stark avslöjar – är släkt med Gift vid första ögonkastet-profilen

05 jul, 2023 
GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET
Arvid och Ida fann varandra i årets säsong av Gift vid första ögonkastet.
Nu avslöjas det att Arvid har en väldigt stark koppling till programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastetBrand logo
Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastet

Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, fann kärleken i Gift vid första ögonkastet 2023. Redan vid första ögonkastet syntes en tydlig kemi mellan dem och kemin växte sig bara starkare och starkare under hela säsongen.

I det slutgiltiga avsnittet bestämde de sig för att fortsätta vara gifta och i det uppföljande avsnittet Vad hände sen? droppade de en riktig bomb. Ida var gravid!

– Jag slängde p-piller kartan och det gick jättefort! Så i slutet av september fick vi reda på att vi var gravida och hade jag kissat på stickan och kände ganska tydligt i kroppen att något inte var som det normala så att säga, berättade Ida i avsnittet Vad hände sen?.

Arvid Stark är släkt med Gift vid första ögonkastet-profilen

Sedan dess har paret fått dottern Rakel och nu har de även gästat Anis don Deminas talkshow Då är vi igång. I avsnittet berättar Ida och Arvid om varför de sökte till programmet och för Arvids del finns det en minst sagt speciell koppling till SVT-succén.

Annons

– Jag har ju ändå följt programmet sedan start egentligen och det var ganska enkelt för min morbror var med de första säsongerna. Inte då som bortgift gång efter gång utan han var en av experterna. För på den tiden hade man med en präst och det här som jag och Ida var med i nu var ju nionde säsongen så det har ju gått några år liksom, säger Arvid i programmet.

Prästen som jobbade med Gift vid första ögonkastet heter Gösta Tingström. Men för två år sedan kom det otroligt sorgliga beskedet; han dog bara månader före sitt eget bröllop.

– Livet blev levande med Gösta. Vi kunde förlora oss i kärleken till varandra, sa hans kärlek Kristina Aspemo till Expressen.

Gösta dog i en hjärnblödning.

GÖSTA TINGSTRÖM

Så gick det till när Arvid sökte till Gift vid första ögonkastet

Men hur gick det egentligen till för Arvid när han sökte till programmet? Nu berättar han.

Annons

– Så då satt vi då inför den här säsongen och kollade, jag, mamma och syrran och alla var singlar då. Och så gick frågan runt, ni vet sådär som man kanske gör i tv-soffan “Hade du kunnat söka?”. Syrran bara “Nej aldrig i livet, jag skulle inte kunna visa mig på tv på det sättet”. Mamma var lite öppen men kände att det inte var så bra tajming, hon skulle få en hundvalp till sommaren och mycket med jobbet och jag själv bara: “Jag har väl inte tänkt på det”, men det var inget sådant där motstånd, mer “ja kanske”, säger Arvid i Då var vi igång och ja, resten är ju historia!

Hänt har sökt Arvid för en kommentar.

FOTO: SVT

Annons