ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anton Körbergs obehagliga upptäckt – råttor i hemmet: ”Det är jätteäckligt"

04 jul, 2023 
Simon Lundh
Jennifer Iversen
Anton Körberg
Anton Körberg stötte på en obehaglig överraskning i sitt hus.
Nu berättar han om råttorna som tagit sig in.
– Stora och jäkligt äckliga, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnade Anton Körberg radiokanalen NRJ: ”En förändring”Brand logo
Därför lämnade Anton Körberg radiokanalen NRJ: ”En förändring”

Anton Körberg, 45, har haft en stort antal olika roller bakom sig. Bland annat jobbar han som regissör, gör reklamfilm och är kreativ producent på en byrå. Ett av Antons mer okända jobb har han tidigare berättat om för Hänt.

– Sedan gör jag väldigt mycket barnböcker. Jag har gjort över hundra ljudböcker, sa han då.

Anton Körberg lämnade radiokanalen NRJ

Nyligen var han även en del av radiokanalen NRJ och deras morgonprogram. Ett program som han fick lämna i slutet av mars.

– Vi testade och det är knepigt, det är svårt. Det är mycket mer konkurrens jämfört med hur det var när jag började, sa Anton till Hänt om beslutet och fortsatte:

– De gör vad de kan, jag lägger mig inte i det där. När cheferna sa ”vi måste göra en förändring”, så var jag helt fine med det.

Att Anton inte längre är en del av kanalen har öppnat upp mer fritid för honom. Vilket gör att han spenderar mer tid på hemmaplan. Dock har det varit problem för Anton i hemmet. Han har åkt på skadedjur.

Annons

Anton Körbergs tråkiga överraskning – råttor i huset

– Vi har haft råttor hemma, men nu har vi lagat. Det är ett gammalt hus och gamla rör. Så det var något som var knäckt, säger Anton till Hänt.

Dock har problemet med råttorna löst sig.

– Nu har vi fått ett nytt rör, så vi har blivit av med råttorna, säger Anton och berättar hur det har varit att bo med råttor i rören i hemmet.

– Det är jätteäckligt. De är inte inne i huset, men de springer runt i trädgården. Det är inte ett hav. Det är inte som i Indiana Jones filmen så att det är tusentals, men man ser någon ibland och de är så stora och jäkla äckliga. Nu har vi blivit av med dem så det är skönt, säger han.

Anton berättar vidare att det finns en bra sak och en dålig sak med skadedjuren.

– Råttorna var det sämsta, men att vi blivit av med råttorna är det bästa, avslutar Anton med att säga.

FOTO: TV4/Hänt

Annons