LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark om lyckan med Ida och dottern

18 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Frida Eklöf
Arvid Stark, Ida Lind och dottern Rakel
Arvid Stark, Ida Lind och dottern Rakel
Arvid Stark och Ida Lind fann genast varandra i Gift vid första ögonkastet.
Nu har det gått några veckor sedan det sista avsnittet av programmet sändes och mycket har skett sedan dess.
Arvid berättar nu om kärleken och lyckan i bebisbubblan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Arvid från Gift vid första ögonkastetBrand logo
Röda mattan med Arvid från Gift vid första ögonkastet

Ida Lind, 35, och Arvid Stark, 34, var ett av paren som fann varandra direkt i årets säsong av Gift vid första ögonkastet.

Att de skulle säga ja till att fortsätta vara gifta i slutet av programmet var i stort sett solklart, både för de själva och för tittarna. Nästan direkt efter att inspelningarna var över bestämde sig paret för att dumpa kartan med p-piller och försöka bli med barn. Kort därefter blev Ida gravid och lyckan var total.

Arvid berättar om bebislyckan med Ida – en hemlig graviditet

Arvid har tidigare berättat för Hänt om det intensiva hemlighetsmakeri som han och Ida behövde förhålla sig till, för att dölja att de väntade barn. Detta eftersom SVT inte ville att de skulle avslöja att Ida var gravid innan programmet hade sänts färdigt.

– Det har inte varit helt lätt. Vi blev hjälpta av vintern, majoriteten av graviditeten var ju under vintern när Ida kunde pälsa på sig med stora kläder. Men senast förra veckan kom det fram någon och frågade: ”Är det sant att Ida är gravid?” Och jag svarade: ”Det vore nåt, va”. Men då började personen scrolla fram bilder på mig och Ida när vi var ute och tog en promenad. Så det har smygfotats och så, det är klart att det har läckt ut lite grann, sa Arvid då till Hänt.

När alla hemligheter äntligen var ur vägen delade paret gladeligen med sig av familjelivet och bebislyckan.

– Det känns helt fantastiskt, att få vara i den här bubblan som vi är nu men också att alla som följer oss har skickat massa kärlek nu när vi har kunnat dela med oss, sa då Arvid.

Annons

Arvid talar ut om familjelyckan med Ida: ”Mår fantastiskt"

Nu har det gått några veckor sedan vi såg Arvid och Ida i tv-rutan. Familjen har varit fullt upptagna både av att ställa om till familjelivet med den nyfödda dottern Rakel, samtidigt som de flitigt har ställt upp på intervjuer och medverkat i media.

Arvid berättar nu om vad som skett sedan sist:

Familjen mår fantastiskt, tack! Vi älskar det nya livet med lilla Rakel. Omställningen har fungerat toppen. Såklart tar allt lite längre tid, men allt går om man vill. Rakel har både hunnit vara med i morgonsoffor, talkshows och poddar”, skriver Arvid i ett meddelande till Hänt.

Han fortsätter:

Sedan underlättar det förstås att vi båda är lediga nu på sommaren och kan hjälpas åt på bästa sätt. I veckan släpptes senaste poddavsnittet "Så kan det gå". Vi har en massa projekt igång men det är inget vi kan berätta om än. Det får vi garanterat anledning att återkomma till.”

Arvid delar även med sig av några härliga semesterbilder på hela familjen:

Foto: TV4, Ulrika Malm/SVT/TT och Instagram

Annons