LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agust Helgasson om Carros reaktion efter avslöjandet om nya flickvännen

03 jul, 2023 
GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET 2023
Agust och Carro var ett av paren i Gift vid första ögonkastet 2023 men det blev aldrig något mer mellan dem.
Nu har Agust träffat en ny tjej och nu berättar han om Carros reaktion.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bortklippta scenerna i Gift vid första ögonkastet – det fick tittarna inte seBrand logo
Bortklippta scenerna i Gift vid första ögonkastet – det fick tittarna inte se

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet gick till historien på många sätt och vis. I vanlig ordning var det åtta deltagare som blev ihopmatchade med varandra och tv-tittarna fick se paren gifta sig utan att aldrig ens ha träffat varandra.

Ett av paren som fick mycket uppmärksamhet under säsongens gång var Agust Örn Helgasson och Caroline "Carro" Axelsson. Deras relation började dock lite knackigt då de inte riktigt kunde mötas på alla plan. Det blev till exempel diskussioner om huruvida det är okej att spika upp gardiner i en hyresstuga, eller om det är okej att öppna bildörren när man kör.

Men framför allt kunde de inte riktigt prata om problemen. Agust hade gärna velat analysera deras relation på ett djupare plan, så när Carro föreslog att släppa allt och spela bowling istället gav han upp.

Annons

Agust och Carro avbröt sin medverkan i Gift vid första ögonkastet

Det hela ledde till att han och Carro valde att avbryta sin medverkan bara några dagar innan det var dags att ge besked om man vill fortsätta vara gifta.

– Då känns det som att jag inte har någon lust att fortsätta. Det känns inte så spännande, sa Agust då i programmet.

När Hänt träffade Agust berättade han att det var han som tog beslutet, men något förvånade honom; nämligen att Caroline blev så ledsen.

– Hon blev ledsen faktiskt och det förvånade mig lite grann. Men hon blev ledsen. Det här var ju egentligen bara några dagar innan vi skulle ta besluten så. Men hon verkade ta det lite hårt först men sedan blev det ett ganska fint avslut ändå, sa han till Hänt och fortsatte:

– Vi tackade varandra och sa fina saker, det var det och sedan så var det slut.

Efter det har vi fått se paren i ett allra sista avsnittet som fick namnet Gift vid första ögonkastet – Vad hände sen?. Där kollade de på det sista avsnittet tillsammans och Agust och Carro verkade få ett väldigt fint avslut då hon kröp upp bredvid honom i soffan.

Carros reaktion efter Agusts kärlekslycka

Det blev aldrig något mer mellan Agust och Carro och nu står det klart att Agust har istället hittat kärleken i någon annan!

– Vi är tillsammans. Vi har dejtat under våren men det har varit lite fram och tillbaka, inte satt någon etikett. Men nu så för en eller två veckor sedan så bestämde vi att vi är ihop, berättar Agust för Hänt.

Har Carro sagt något om kärlekslyckan?

– Nej, det har hon inte... Men alltså grejen är ju att jag träffade ju den här tjejen under tiden som vi var på återträffen. Så jag har ju berättat om den här tjejen för Carro och de andra deltagarna, säger Agust.

FOTO: SVT

Annons