Artikeln innehåller reklamlänkar

Geordie shore-stjärnan Vicky Pattisons ovanliga ätstörning

VICKY PATTISON

Geordie Shore-stjärnan Vicky Pattison gick upp i vikt trots att hon tränade och åt nyttigt. Hon lider av en ytterst ovanlig och smått mystisk sömnrelaterad ätstörning.

Nyligen erkände Geordie Shore-stjärnan Vicky Pattison, 31, på sin Instagram att hon har gått upp i vikt på sistone, något som hon känt sig nere över. Hon skrev också att hon ätit Doritos i sömnen:

”Jag är överväldigad av världen jag lever i, jag åt Doritos igår kväll i sömnen (ja jag soväter) Jag saknar min mamma, jag drunknar i dessa tankar och känner mig inte alls inspirerad.”

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Vicky Pattison fortsatte med att förklara varför hon tyckte det var viktigt att var ärlig kring sina känslor om att hon mådde dåligt av att känna sig överviktig:

”Min poäng är, att kanske om vi är mer ärliga, kommer vi alla slippa känna oss så ensamma. TACKSÅMYCKET för att du lyssnat och jag hoppas att du får en lite mindre svår dag idag.”

Enligt uppgift i engelsk press lider Vicky av ett mycket ovanligt tillstånd som kallas för Nocturnal Eating Syndrome, NS-RED, – sömnätning. Hon äter på nätterna, utan att ha något minne av att ha gjort det i efterhand. De som lider av sömnätning äter och dricker på natten i ett halvvaket tillstånd, men minns alltså ingenting alls av det morgonen därpå.

En källa berättar för tidningen The Sun:

– Vicky går på bootcamps ungefär tre gånger per år, tränar regelbundet och är noggrann med vad hon äter – på dagtid. Så att upptäcka att hennes kropp bedrar henne på nätterna har kommit som ett hårt slag.

Vicky äter på nätterna när hon sover och minns inget dagen därpå.

– Hon gick upp tre kilo och kunde inte förstå varför. Sedan en morgon såg hon resterna av ett nattligt skrovmål och förstod. Nu har hon diagnostiserats med NS-RED.

Enligt källan har Vicky Pattison övervunnit större hinder och hon är helt inställd på att vinna över sin mystiska sjukdom.

Vicky Pattison stöttas av andra reality-stjärnor

Efter det långa känslomässiga inlägget på Instagram har hon fått extremt mycket stöd från sina följare. Massvis med andra engelska reality-stjärnor har dessutom skrivit gulliga kommentarer för att peppa henne.

Love Island-stjärnan Alexandra Cane, 27, skriver exempelvis enligt The Daily Mail:

”Bra på att ge råd, men dålig på att ta dem själv. Du är och kommer att vara lika vacker oavsett, du har huvudet på skaft, och styrkan och ärligheten du visar så ofta måste verkligen beundras. Var inte så hård mot dig själv du underbara tjej.”

Hennes kollega från Love Island, Rykard Jenkins, 28, flikar in:

”Vicky. Ärligt talat är du en av de äkta. Fortsätt vara du! Definitivt en inspiration för alla i det här spelet och jag kan inte tänka på någon som har gett så mycket tid och energi till att lyfta andra människor i denna bransch!”

Förutom Geordie Shore var Vicky Pattison med i Ex on the Beach 2014 och 2015.

Förutom att hon var med i Geordie Shore mellan 2011 och 2014 så har Vicky också varit med i Ex on the Beach 2014 och 2015 samt haft sin egen show Judge Geordie 2015.

FOTO: DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK, Instagram

SENASTE NYTT!