Geordie Shore-stjärnan tappar allt hår – växer inte ut igen

Geordie Shore-stjärnan Sophie Kasaei har förlorat mängder av hår. Nu uppmanar hon sina fans att sluta använda hårextentions. Det är nämligen det som är orsaken till Sophies hårförlust.

Geordie Shore-stjärnan Sophie Kasaei, 27, som blev känd i tv-showen 2011 berättar att hon lider av håravfall. Nu visar hon upp chockerande fläckar i hårbotten som helt saknar hår. Vi är vana vid att se henne i ett långt böljande svall, och knepet bakom det är hårextentions. Ja, Sophie har länge älskat att använda sina extentions, men nu tvingas hon leva utan det. För det är nämligen de som är boven i dramat. Nu tar Sophie tillfället i akt och använder sin position som känd med en rad skapa följare till att varna sina fans för att inte råka ut för samma problem.

– På grund av alla hårextentions jag haft i, så har jag drabbats av traction alopecia. Det betyder att håret som jag tappat kanske aldrig kommer att komma tillbaka. Jag har plågat mitt hår i flera år, berättar hon själv till MTV och fortsätter:

– Men framåt så kommer jag att se efter mitt hår och jag vill råda folk till att ge håret en paus om man använder extentions för du vill inte sluta upp i samma situation som mig, men kala fläckar.

Här visar hon upp en av hennes kala fläckar i tv-rutan. Sophie har tidigare fightas mot sin vikt, som flera andra profiler ur programmet också lagt ner en stor del av sin tid på. Men nu hamnar hennes fokus istället helt på att få håret att må bra igen.

LÄS OCKSÅ: Därför ramlar Bianca Ingrossos hår av: ”Tappat hälften”

LÄS OCKSÅ: Efter diagnosen – Leona Lewis tvingas sluta platta håret

Foto: IBL, MTV

SENASTE NYTT!