LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gästen bryter ihop totalt i TV4:s Efter fem – Tilde de Paula rycker in

02 apr, 2023 
TILDE DE PAULA EBY
Ibland blir det starka känslor och känsliga ämnen som tas upp i TV4:s olika program.
Under söndagen tvingades Tilde de Paula rycka in för att trösta sin gäst.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 50, är en folkkär tv-profil och välkänd för TV4-tittarna. I snart 30 år har hon synts till i tv-rutan som programledare för diverse olika program.

Men den senaste tiden är det Efter fem som vi främst ser Tilde i. Efter fem är ett program som ständigt är under förändring och utveckling. Sedan årsskiftet sänder de nämligen även på söndagar i Efter fem Söndag. Och under mellandagarna sände de Efter fem ikväll.

Även programledarna utvecklas och får nya roller i programmet. På vardagarna har Axel Pileby, 36, fått en allt större roll och sänder ofta med Filip Stiller Borowicz, 40, och Alexandra Li Letterfors, 33. Resten av dagarna är det Anna Brolin, 42, Henrik Alsterdal, 43, Maximilian Artell, 31, som håller låda.

Annons

Gästen bröt ihop totalt i Efter fem

Precis som Nyhetsmorgon så är Efter fem ett allsidigt program som tar upp alla möjliga ämnen mellan himmel och jord. I söndagens Efter fem var det mäns våld mot kvinnor som stod på agendan.

Kvällens gäst är Sara Hultén, som skrivit boken När rädslan besegras så kommer modet.

– Det här är en bok där du sida upp och sida ner egentligen beskriver ren tortyr, säger Tilde i programmet.

Sara var i en relation i 1,5 år. I Efter fem berättar hon om relationen, de träffades via nätet och i början var det väldigt bra och han fick henne att känna sig sedd. Men sedan förändrades allt och efter ett halvår blev han våldsam.

Tildes stöd efter starka känslorna i direktsändning

Intervjun fortsätter och Tilde ställer många frågor, men plötsligt kan inte Sara hålla tillbaka känslorna och hon brister ut i gråt.

– Det är ingen fara, är du okej? Bara andas, säger Tilde och går bort till Sara och kramar om sin gäst som försöker prata trots gråten i halsgropen.

– Du får andas nu, bara andas litegrann. Jag tycker att du är helt otrolig, jag har läst din bok, jag har läst varenda ord. Det är otroligt att du sitter här idag och att du orkar berätta, jag vet att du sitter här för att du vill hjälpa andra, fortsätter Tilde stöttande.

FOTO: TV4

Annons