Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bellas chockerande avslöjande om pengarna för Paradise hotel

27 mar, 2019 
AvJohanna Bladh
Bella andersson om pengarna för paradise hotel
Efter Jeppe Johanssons avslöjande om det rekordstora beloppet han fick från tv-produktionen för sin medverkan i Paradise hotel – nu berättar Gabriella Andersson om sitt arvode.
Annons

De stora dokusåporna har miljoner tittare som följer profilernas äventyr i tv-rutan. När deltagarna tackar ja till att medverka i ett program får de oftast en bestämd summa pengar (även kallat lön) för att vara med. Denna summan varierar från deltagare till deltagare och även beroende på program.

Några profiler som gått ut och berättat om arvoden de fått från produktioner är bland andra Bianca Ingrosso, Anna Book och Jesper ”Jeppe” Johansson. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jeppe Johansson är en av profilerna i årets upplaga av Paradise hotel. För Hänt berättade han om arvodet han kom överens om med produktionen innan han åkte till Mexico.

– Jag får bättre betalt för att vara där än vad en läkare får i månadslön. Det är helt sjukt. Det enda jag behöver göra är att åka till Mexiko och supa ner mig och bjuda på lite bra tv och då får jag bättre betalt än en kille som ska rädda livet på en människa, säger Jeppe till Hänt.

Annons

Däremot avslöjar han inte exakt hur mycket pengar det rör sig om.

– Det får inte jag göra för då kanske jag får böter eller något sådant. Men som sagt det är mycket pengar och jag tror att jag är en av dem som har fått mest betalt. Eftersom att jag är jävligt unik på det sättet, säger han.

I intervjuprogrammet Bladhs Bikt gästar årets profiler varje vecka, där blir de grillade av programledare Johanna Bladh. Men när veckans gäst, nykomlingen Gabriella ”Bella” Andersson, får frågan om hur mycket betalt hon fick är svaret ett helt annat än Jeppes.

– Jag fick ingenting, säger hon och skrattar.

Anledningen till summan

Anledningen till att Bella inte fick någon stor summa är för att hon är ny i reality-tv-branschen.

– Det var ju första gången jag var med, säger hon själv.

Men helt utan pengar blev hon inte. För att täcka vissa kostnader fick hon en liten lön för varje dag hon var kvar i programmet och inte åkte ur.

Annons

– Asså jag fick ju lön för att jag var där. 3,5 eller fyra tusen totalt innan skatt, jag minns inte riktigt, berättar hon i Bladhs Bikt.

Bella avslöjar också allt om otrohetsdramat mellan henne, Arvid Stenbäcken och Emma Hellström efter de kom hem från Mexico och om bortklippta scenen som tittarna aldrig fick se.

FOTO: Viafree, TV3

Annons