Frøyas svar på gravidfrågan – efter romansryktena med Benjamin

Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har tillbringat en mysig sommar tillsammans.
Nu kommer norska influencern med ett gravidbesked.
Läs allt här!
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther
0:22

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

(0:22)

Slå på ljud

Sedan i våras har det spekulerats varmt om huruvida artisten Benjamin Ingrosso, 24, och norksa influencern Frøya Sofie Winther, 29, är ett par.

Ingen av dem har än så länge bekräftat eller dementerat en romantisk relation, men Benjamin har berättat om den mysiga sommaren de tillbringat tillsammans.

– Det är kul! Vi var på semester så det är härligt! Det är mitt liv, mitt privatliv liksom, berättade Benjamin glatt för Hänt när vi träffade honom på en gala tidigare i år.

Benjamins flamma Frøya visar upp 3-åriga dottern

Tidigare i somras avslöjade Frøya något om sig själv, som en del Benjamin-fans kanske inte hade koll på – nämligen det faktum att hon är mamma till en treårig dotter!

Det var under en frågestund på Instagram som en följare frågade henne om måendet. Varpå hon svarade med en bild på dottern Olivia, 3, och en hyllning till henne.

Jag mår bra. Bra med det faktum att jag har så många positiva människor runt mig. Välsignad med min vackra lilla flicka”, skrev hon över bilden.

En annan följare frågar senare om det är det är jobbigt att vara ung mamma.

"Det är sällan ett drömscenario. Men jag har det fint med hela situationen och är bara väldigt positiv för framtiden. Olivia har det bra och det kan jag glädja mig åt”, svarade influencern då.

Nedan ser du ett annat inlägg i Frøyas Instagramflöde där hon visar upp dottern:

Kändisarna på gula mattan Rockbjörnen år 2022

Se klippet här!

Frøyas plötsliga svar på gravidfrågan - efter romansryktena med Benjamin Ingrosso

Under helgen hade Frøya återigen en så kallad frågestund på plattformen, där hon alltså svara på följarnas frågor.

En följare frågar henne vad som händer i livet just nu. Då öppnar Frøya upp om hennes nya utökade matbegär.

Kan någon säga mig varför jag behöver äta 24/7. Jag har haft det här problemet tidigare, men inte så här länge. Jag äter för nästan fyra personer på en dag. Folk frågar”, skriver hon och uttrycker ett desperat behov av hjälp.

Innan någon av följarna hinner skriva in med en kommentar om att influencern kanske kan tänkas vara gravid, bemöter hon frågan med ett nekande:

Jag är inte gravid, så vi skippar de svaren på en gång haha! Jag har en hormonspiral sedan tre år tillbaka”, förklarar hon då.

Huruvida Frøyas dotter Olivia får ett syskon i framtiden återstår att se, men just nu är de en fin liten familj bara de två! Håller du inte med?

Skärmdump från Frøyas Instagram story.

Skärmdump från Frøyas Instagram story.

FOTO: Instagram

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN