LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fröken Snusk tvingas avbryta konserten – efter händelsen på scen

11 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Fröken Snusk
Fröken Snusk
Fröken Snusk har på kort tid blivit en av Sveriges största artister, och turnerar land och rike runt med sin epadunk.
Men under torsdagens uppträdande inträffade något som fick henne att vända på klacken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför väljer Fröken snusk att vara anonymBrand logo
Därför väljer Fröken snusk att vara anonym

Fröken Snusk är artisten som har tagit Sverige med storm och blivit den främsta företrädaren av den nya musikstilen epadunk. Under en natt slog hon igenom med dunderhiten Rid mig som en dalahäst, och sedan dess har musikkarriären gått som på räls.

Men trots att hon under kort tid har blivit en av landets största artister har hon valt att hålla sin identitet hemlig. Därför syns hon aldrig utan sin karaktäristiska rosa rånarluva. Enligt artisten själv är hon född 2005 och därmed 18 år, medan Aftonbladet tidigare rapporterat att hon egentligen är några år äldre.

Fröken Snusks okända koppling till Joakim Lundell

Från att ha varit en gymnasieelev likt alla andra har Fröken Snusk snabbt tagit sig in i några av Sverige mest kändistäta kretsar.

Nyligen avslöjade Youtubern och filmskaparen Joakim Lundell, 37, att han har en nära relation till den unga artisten. I en intervju med Hänt berättade han att hon kommer att dyka upp i hans kommande långfilm Canceled, som har premiär den 25 augusti.

Joakim förklarade att Fröken Snusk var "nära i bekantskapskretsen" och att han hyser stor respekt för henne.

Annons

– Henne har jag alltid gillat, hon är väldigt down to earth och ödmjuk. Jag har en väldig respekt för henne. Det finns ingen hybris, som det kan bli när man blir nykänd. Men hon har verkligen gått från noll till Sveriges mest spelade artist. Det kan göra att många påverkas, men hon är fortfarande precis likadan, sa Joakim till Hänt.

Fröken snusk avbryter spelning – efter publikens trots

Under sommaren har Fröken Snusk turnerat land och rike runt och sjungit epadunkens lovord. I torsdags var det dags för Gävle stadsfest att gästas av artisten. Men kvällen kom att få ett plötsligt slut, när publiken började bete sig på ett sätt som fick bägaren att rinna över för Fröken snusk.

Enligt Gefle Dagblad har det uppkommit en ny internationell trend som består i att slänga upp föremål på scen, vilket publiken i Gävle valde att haka på. Tyvärr uppskattades det inte av artisten själv, som efter tag uppmanade publiken att sluta och hotade med att om ett enda föremål till kastades upp på scenen skulle hon avbryta spelningen.

När en snusdosa kom farandes – trots tillsägningen – fick Fröken Snusk nog. Enligt Gefle Dagblad lämnade hon då scenen och avbröt konserten i förtid, till publikens stora besvikelse.

FOTO: Magnus Wennman/Aftonbladet/TT och Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons