LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Frida Karlsson, 23, säljer huset efter splittringen med pojkvännen – här är prislappen

10 nov, 2022 
Maja Slobodnik
Frida Karlsson och nycklarna till hennes nya lägenhet.
Nu överger Frida Karlsson radhuset i Sollefteå.
Detta efter att båda hon och pojkvännen William Poromaa valt att lämna sambolivet och den gemensamma bostaden.
Nu står det klart att huset sålts – här är prislappen!
Annons
Svenskt världsrekord – railar 154,49 meter på skidorBrand logo
Svenskt världsrekord – railar 154,49 meter på skidor

Sveriges mest uppmärksammade skidpar har nu sålt sitt radhus i Sollefteå. Det var 2019 som Frida Karlsson, 23, och William Poromaa, 21, tog nästa steg i relationen och köpte ett radhus i Karlssons hemstad Sollefteå.

Nu har det alltså valt att lämna bostaden bakom sig för att bo på varsitt håll, rapporterar Nyheter24.

Frida Karlssons nya adress

Frida Karlsson och William Poromaa blev ett par redan innan de började gymnasiet. Som 19-åring tog Karlsson beslutet att tillsammans med pojkvännen, som då fortfarande gick på gymnasiet, köpa drömhuset i Sollefteå.

Två år senare valde Poromaa att lämna sambolivet för att prioritera träningen. Han tog sitt pick och pack och flyttade till Åsarna, och kvar ensam blev Frida Karlsson. Tills att även hon valde att byta adress och flytta till Östersund.

Annons

– Det var lite ovant i början. Frida och jag har ju varit upp i varandra varje dag i fem års tid, sa Poromaa till Aftonbladet efter separationen.

Nu har Karlsson valt att sälja det 116 kvadratmeter stora radhuset med en tomt på 157 kvadratmeter i Sollefteå. Det finns inga planer på att flytta tillbaka nu när hon bor i Östersund och pojkvännen Poromaa bosatt sig i Sundsvall.

Vinst på 170 000 kronor

I oktober stod det klart att affären gått igenom och paret gjorde en rejäl vinst. Radhuset som byggdes 1974 köptes för 730 000 kronor 2019 och såldes nu för 900 000 kronor.

FOTO: Instagram

Annons