William Poromaa svar – slår tillbaka efter omtalade bilden: ”Fy fan…”

William Poromaa.

Den svenska skidtalangen William Poromaa har skapat uppståndelse efter en ny bild på Instagram.
Nu har flera reagerat över en speciell detalj på stjärnans nya kläder – som får folk att börja spekulera.
0:37

Efter reklamen: Nils van der Poel om sitt testamente

(0:37)

Den 21-åriga skidåkaren William Poromaa är ett av Sveriges största framtidshopp när det kommer till längdåkning.

Trots att hans senaste säsong har varit något utav en berg- och dalbana så har den varit den bästa säsongen under hans karriär. Han var bland annat den bästa svenska herråkaren under OS i Peking där han var bland de tio bästa i alla lopp han åkte. Och direkt efter OS avslutats slog han till med nästa succé och tog hem karriärens första pallplats när han kom trea i världskuppen i Lahtis.

Därför flyttar William och flickvännen Frida Karlsson isär

Men allt har inte varit en dans på rosor för den 21-årige skidstjärnan. I slutet av mars i år, mitt under SM-veckan, så blev nämligen William Poromaa sjuk i covid-19.

”Hann med halva SM veckan iaf.. Covid ringde och jag fick tyvärr svara denna gång. Nu får vi se hur resten av säsongen blir men mest troligt färdigtävlat för min del. Tack alla för allt stöd under SM veckan och hela denna säsong”, skrev han själv på Instagram då.

Men som att det inte räckte med covid så har William Poromaa och flickvännen Frida Karlsson, 22, som också hon är skidstjärna, beslutat att bli särbos. För att kunna satsa fullt ut på sina respektive karriärer så kommer Frida Karlsson stanna kvar i parets radhus i Sollefteå. Och William Poromaa i sin tur kommer att flytta till Åsarna för att träna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Spekulationerna efter detaljen i nya bilden

Under sin snabbt uppåtgående karriär så har William Poromaa blivit god vän med den norska superstjärnan Johannes Kläbo. Deras relation har till och med blivit så pass god att 21-åringen har fått en gåva av sin norska rival, nämligen en norsk landslagsdräkt.

Och nu har flera reagerat efter att man sett en bild på William Poromaa på Instagram – tränandes i den norska dräkten.

Men folk behöver inte vara oroliga för att den svenska talangen kommer att byta landslag till Norge. Det försäkrar 21-åringen.

– Nej, det är det inte! Jag tycker att dräkten är cool, säger han till Expressen och får sedan frågan om en övergång till Norge skulle vara aktuellt:

– Nej det gör jag inte, fy fan. Det går inte.

LÄS OCKSÅ: Frida Karlsson och William Poromaa separerar: ”Känner mig klar”

LÄS OCKSÅ: Så träffades Frida Karlsson och William Poromaa

FOTO: Instagram/Pontus Lundahl/TT

SENASTE NYTT!