LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Skavlans känga till TV4-profilen – efter alla år ihop: ”Spädbarn”

06 jul, 2024 
Fredrik Skavlan och Niklas Källner har jobbat tätt ihop.
Nu avslöjar Niklas vad han tror att Skavlan egentligen tycker om honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Programledaren och tv-profilen Niklas Källner, 48, har vi bland annat sett delta i frågesportsprogram som På spåret och Alla mot alla.

Man känner även igen honom från de olika programmen som han gjort för TV4 under de senaste åren, så som Fuskarna, Duellen Nedsnack, eller Niklas och verkligheten.

Men Niklas slog först igenom som reporter i talkshowen Skavlan. Då som flygande reporter, där han intervjuade både vuxna och barn i olika sammanhang.

Efter att ha varit del av Skavlan-produktionen under en lång tid, kommer det inte som en chock att Niklas hunnit etablera en nära relation till Fredrik Skavlan, 57, själv.

Annons

I en intervju med IcaKuriren blickar Niklas tillbaka på tiden de jobbade ihop.

Fredrik Skavlan om Niklas Källner: ”Spädbarn”

När Niklas i intervjun ska berätta om sig själv tycker han att det är svårt. Han menar att andra kan beskriva honom bättre.

– Jag är ju den jag är, vad ska jag säga? Kan du inte ringa Kattis Ahlström eller Skavlan och fråga hur det är att jobba med mig.

Niklas Källner, Fredrik Skavlan TV-priset Kristallen delas ut, Stockholmsmässan, Älvsjö, 2016-09-04(c) Karin Törnblom / IBLKarin Törnblom/TT

Niklas får frågan om hur han tror att Kattis och Skavlan skulle beskriva honom.

Annons

– Skavlan har beskrivit mig som ett spädbarn som man försöker ge bröstet, men som slår det ifrån sig. Han syftar nog på att jag komplicerar allting, säger han och fortsätter:

– ”Nej, det är en dålig idé.”. ”Det där kommer aldrig att funka”. Så där håller jag på under mötena. Och jag är alltid lika självkritisk. På det sättet tror jag att mediebilden av mig inte riktigt är sann. Mina vänner brukar säga: ”Folk skulle bara veta hur krånglig och jobbig du kan vara”.

Programledare Fredrik Skavlan med sin inslagsreporter Niklas Källner. Foto:Carl-Johan Söder/SVTCarl-Johan Söder / SVT

Niklas Källner om att jobba på Skavlan: ”Pratade för mycket”

Niklas berättar om hur det var att jobba på den framgångsrika talkshowen.

Annons

– När jag jobbade på Skavlan var det en person på redaktionen som tyckte att jag pratade för mycket. Men jag hade alltid så många saker som jag behövde få ur mig.

– Till slut sa hon: ”Snart ringer jag Ingvar Storm och föreslår dig i Spanarna”. Ett halvår senare sprang jag på Ingvar Storm och han sa: ”Dig har jag tänkt på, skulle du vilja prova att spana?”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons