LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagaren i chock – efter insikten i På spåret: "Mådde piss"

27 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Fredrik Lindström och Kristian Luuk
Det har blivit dags för Andra chansen i årets säsong av På spåret.
När Hänt når deltagaren Christopher Garplind kan han avslöja hur inspelningarna av programmet gick till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salmings kärlek ”Rekommenderar inte hockeyspelare”Brand logo
Bianca Salmings kärlek ”Rekommenderar inte hockeyspelare”

Tittarfavoriten På spåret 2023 börjar lida mot sitt slut och det har minst sagt varit en spännande säsong. Par efter par har eliminerats och nu är det dags för 5 par att bli fyra, när de gör upp om den sista platsen i semifinalerna.

Programledare för På spåret är i vanlig ordning Kristian Luuk och Fredrik Lindström, som leder de tävlande på tågresor genom världen med den ikoniska frågan: Vart är vi på väg?

I kvällens avsnitt var det dags för Andra chansen, där de bästa tvåorna gör upp om en semifinalplats. En riktig nagelbitare väntade när Christopher Garplind och Emma Peters stod emot Niklas Källner och Lena Nordlund.

Deltagaren om På spåret-debuten

När Hänt når Christopher Garplind inför fredagens avsnitt av På spåret berättar han om hur säsongen varit för honom hittills.

Annons

"Helt ärligt bättre än jag trodde. Jag kollade på ett program innan jag skulle vara med då kunde jag typ en fråga så jag mådde piss när tåget rullade in i Göteborg", skriver Christopher till Hänt.

Christopher och Emma har tagit sig långt i årets säsong av På spåret och samarbetet dem emellan fungerar, enligt Christopher bra och de kompletterar varandra i kunskap.

"Jag avgudar Emma. Hon kan bli lite sträng när jag svävar iväg i tankarna men jag tror att det är nyttigt för mig med en sån kvinna i mitt liv", skriver Christopher och fortsätter:

"Emma kan typ vad olika grottor heter och jag har koll på typ vad en låt av Pink heter."

Årets säsong av På spåret har i vanlig ordning varit tuff och de tävlandes kunskaper har sannerligen satts på prov. Ett av paren som det var extra tufft att möta var författaren Cecilia Düringer och komikern Jonatan Unge.

"Att möta Düringer och Unge är inte direkt som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött. Vägen till studion kändes som en golgatavandring den kvällen", skriver Christopher.

Christopher Garplind om chocken i På spåret

Christopher är programledare, skådespelare och komiker och är van att stå framför kameran i olika sammanhang. Trots det fick han en smärre chock under inspelningen av På spåret, då han förväntade sig att inspelningen skulle se annorlunda ut.

Annons

"Eftersom att jag jobbar med tv var jag övertygad om att man skulle få oceaner sv tid. Men dom där jävla tågresorna är exakt lika långa som i tv vilket gav mig en chock vår första match", skriver han.

De tävlande får alltså exakt lika mycket tid på sig att lista ut vart de är på väg, som tv-tittarna hemma i soffan. Trots att Christopher syns i flera olika tv-sammanhang ogillar han att se sig själv i rutan och har därför inte sett något av På spåret-avsnitten där han är med och tävlar.

På spåret sänds på fredagar klockan 20.00 på SVT.

FOTO: Bo Håkansson BHÅ

Annons