LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Reinfeldts och Robertas bebislycka

02 jul, 2016 
AvAnna Shimoda
Den vida klänningen satte fart på spekulationerna. Kan det vara så att Fredrik Reinfelds sambo Roberta Alenius är gravid?
Annons

Det var förra vintern som det avslöjades att Fredrik Reinfeldt, 50, inlett en relation med Roberta Alenius, 37, som var hans tidigare presschef och en av de tyngsta medarbetarna i stadsministerstaben.

I branschen hade ryktet florerat länge, något vi på Hänt var först att skriva om. Inte blev det bättre av att Roberta blev invald som styrelsesuppleant i hans nystartade bolag “Fredrik Reinfeldt AB“.

Till slut bekräftade han i ett sms till Expressen det vi redan misstänkte.

Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna.”

Fredrik Reinfeldt tog med sig sin kärlek Roberta Alenius till slottet när han skulle ta emot en medalj. Visst ser det allt misstänkt ut kring Robertas klädval och mage?

Till en början höll de låg profil men har börjat visa sig ute tillsammans på diverse kändistillställningar. Alltid hand i hand och med ett leende på läpparna.

Annons

För några månader sedan sålde Fredrik sin nyinköpta lägenhet i Täby centrum för att flytta in hos Roberta i Vasastan.

Och nu viskas det om att paret tagit sin relation ytterligare ett steg. Härom veckan fick Fredrik ta emot en medalj av kungen för “mångåriga och betydelsefulla insatser som statsminister” och vid sin sida hade han förstås Roberta.

Fredrik Reinfeldt med barnen Ebba Reinfeldt och Erik Reinfeldt som han har med exfrun Filippa.

Anmärkningsvärt var att slanka Roberta som vanligtvis bär figurnära plagg den här gången dök upp i en vid klänning i a-linjeformad modell som matchades med en minst lika vid kappa. En outfit som gjord för att dölja en växande babymage…

Annons

Roberta har till skillnad från Fredrik inte några barn sedan tidigare och i år fyller hon faktiskt 38 år. Så önskar hon bli mamma någon gång i livet är det onekligen hög tid att “sätta fart”.

Och kanske, kanske har försöken redan burit frukt…

Fredrik Reinfedlt var tidigare gift med Filippa Reinfeldt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons