ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Hallgren ihop med kändisdottern – hon är nya flickvännen

07 dec, 2023 
FREDRIK HALLGREN, AGNES HIRDWALL
I september dök Fredrik Hallgren upp på röda mattan ihop med Agnes Hirdwall.
Nu kan han bekräfta att de är ett par!
– Jag har inte varit så kär i någon på så länge, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så ser Fredrik Hallgrens familjeliv ut: ”Har tre barn med...”Brand logo
Så ser Fredrik Hallgrens familjeliv ut: ”Har tre barn med...”

Skådespelaren Fredrik Hallgren, 50, känner många igen från de populära tv-serierna Bonusfamiljen, Sune-filmerna och Leif & Billy.

Fredrik är en välkänd skådespelare men kärlekslivet har han valt att ligga lite lågt med. För fyra år sedan, närmare bestämt 2019 kom beskedet att han och ex-frun Annie Lundin Hallgren går skilda vägar. Sedan dess har Fredrik inte offentligt visat upp någon ny kärlek i sitt liv – förrän i september tidigare i år.

Då dök han upp på röda mattan tillsammans med komikern och skådespelaren Agnes Hirdwall, 40, något som Hänt var först att rapportera om.

– Vi får se hur det går jag är här med Agnes just nu, sa Fredrik till Hänt på frågan hur det går med dejtinglivet.

Fredrik Hallgren bekräftar relationen med Agnes

Nu, några månader senare kan Fredrik berätta att det gick ju helt strålande med Agnes! Idag är de ett par och han är kärare än någonsin!

Annons

– Ja, det är vi. Det känns både härligt och lite läskigt. Jag har inte varit så kär i någon på så länge. Man ska ju också lära känna varandra och vi har båda barn och ex. Men vi har det bra, säger han till Aftonbladet.

När Hänt träffade Fredrik i september var det på premiären för A show larger than life och nu kommer det fram att det var han och Agnes allra första dejt.

– Haha! I efterhand kanske inte det var så jävla smart. Vi träffades först på premiären av Moulin Rouge veckan innan och jag frågade sedan om hon ville hitta på något. Men vi hade skitkul, säger han till Aftonbladet.

FREDRIK HALLGREN, AGNES HIRDWALL
Första dejten

Agnes Hirdwall är dotter till Ingvar Hirdwall

Agnes Hirdwall är skådespelare och komiker. I höst är hon aktuell med standup och driver klubben Fat Cat Comedy i Stockholm. Hon är även dotter till skådespelarna Marika Lindström, 76, och Ingvar Hirdwall.

I våras nåddes vi dock av det tråkiga beskedet att Ingvar hade gått bort. Bara några veckor tidigare berättade han för Hänt om de nya Beck-filmerna som han medverkar i.

– Ja, så väldigt mycket är jag väl inte med. Jag är väl mest ute på balkongen, sa han och skrattade.

FOTO: Mikaela Landeström/TT, Jari Kantola/TT

Annons